توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه مرغ کاری خورش مرغ کاری کیی از انواع خورش های خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه املت راتاتویی خوشمزه یک صبحانه سالم و رژیمی

طرز تهیه املت راتاتویی املت راتاتویی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با سبزیجات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه افریتادا یک غذای خوشمزه و ساده فیلیپینی با فیله مرغ

طرز تهیه افریتادا افریتادا یک نوع غذای فیلیپینی است که نام گذاری آن احتمالا تحت تاثیر زبان اسپانیایی است. این غذا خیلی خوشمزه و ساده است که در واقع از ترکیب تکه …

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی , دستور پخت کباب تابه ای گردویی

کباب تابه ای گردویی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای گردویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
مغز گردو۴ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
سماق۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای گردویی خوشمزه در ابتدای کار سماق را درون یک لیوان آب ولرم می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. در ادامه پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و یکه تکه گردو درون آن قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا با کف دست آنرا تخت کرده و درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد، آنها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. تمام مایه کباب را به همین صورت شکل داده و درون روغن سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه تمام کباب ها به صورت یکدست سرخ شدند، عصاره سماق را صاف می کنیم و درون تابه می ریزیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم عصاره سماق به طور کامل به خورد کباب ها برود.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون تابه به طور کامل کشیده شد و کباب ها به روغن افتادند، تکه های کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه گوجه فرنگی سرخ شده و نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا