توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه به روش رستورانی

ماهی با سس زعفران یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا به همراه سبزی پلو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی با سس زعفران در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه به روش رستورانی

 

طرز تهیه ماهی با سس زعفران , دستور پخت ماهی با سس زعفران

طرز تهیه ماهی با سس زعفران خوشمزه به روش رستورانی ماهی با سس زعفران یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا به همراه سبزی پلو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی با سس زعفران در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ½ فنجان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و آویشن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، پودر سیر و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی با سس زعفران

مرحله اول

برای تهیه ماهی رستورانی با سس زعفران در ابتدای کار سرکه سفید را به همراه مقداری نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس شکم ماهی ها را به طور کامل باز کرده و محتویات داخل شکم شان را خالی کرده و آنها را به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله با یک برس تمیز سرکه سفید را روی هر دو سمت بدن ماهی ها می مالیم و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم. در همین حین سس زعفران را آماده می کنیم، برای این منظور زعفران دم کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را به همراه مقداری پودر زنجبیل، آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیمو ترش به زعفران اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ماهی ها را از سمت پوست روی سینی فر قرار می دهیم، سپس سس زعفران را به صورت یکدست روی ماهی ها می مالیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم ماهی ها به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

زمان پخت ماهی ها بسته به صخامت و اندازه آنها متفاوت است و حدودا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز دارد. پس از اینکه ماهی ها به طور کامل پختند، گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم روی ماهی رنگ بگیرد.

مرحله ششم

پس از اینکه روی ماهی ها به خوبی رنگ گرفت و طلایی شد، سینی را از فر خارج می کنیم. در نهایت ماهی ها را به آرامی از سینی فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه لیمو ترش و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا