توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه کتلت دانمارکی ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه کتلت دانمارکی ساده با طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه خوراک نخود یونانی خوراک نخود یونانی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور یونان است که با نخود آبگوشتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد عدس و کلم قرمز خوشمزه و مخصوص رژیمی

طرز تهیه سالاد عدس سالاد عدس یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سالاد نوعی سالاد پاییزی و زمستانی است …

طرز تهیه گراتن سوسیس ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه گراتن سوسیس گراتن سوسیس از غذاهای جدید و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کتلت دانمارکی , دستور پخت کتلت دانمارکی

کتلت دانمارکی که با نام های متنوعی شناخته می شود یکی از غذاهای قدیمی و اصیل کشور دانمارک است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت دانمارکی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سس خردل۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک۱ قاشق چایخوری
نان باگت½ نان
جعفری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت دانمارکی

مرحله اول

برای تهیه کتلت دانمارکی در ابتدای کار نان باگت را درون یک کاسه قرار داده و کمی آب اضافه می کنیم تا نان نرم شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله نان باگت خیس خورده را به همراه تخم مرغ، ریحان خشک و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست مخلوط می کنیم تا بافت شان منسجم و یکدست شود. در صورتی که مایه کتلت شل بود، می توانیم کمی آرد سوخاری اضافه کنیم و مجددا مواد را مخلوط کنیم تا منسجم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کتلت را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت به طور کامل سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله ششم

تمام مایه کتلت را به همین صورت آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم. در نهایت پس از اینکه دو سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس با نان سرو می کنیم.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا