قلیه ماهی یکی از غذاهای پر طرفدار بوشهری ها میباشد اما به جرات میتوان گفت این غذای لذیذ در سرتا سر کشور طرفدار دارد، اگر شما هم تا به حال این غذا را امتحان نکرده اید این مطلب را از دست ندهید.
زمان لازم برای پخت:
۴۰ دقیقه
توضیحات:
این مواد برای ۳ الی۴ نفر در نظر گرفته شده است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
در ابتدای کار تمرهندی را به همراه ۲ لیوان و آرد در ظرفی بریزید تا خیس بخورد و هسته های آن جدا شود.
در یک تابه مناسب پیاز ها را بامقداری روغن تفت دهید سپس سیر رنده شده، زرد چوبه وفلفل را به پیاز ها اضافه کنید سپس سبزی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب سبزی ها تبخیر شود و سبزی ها مقداری سرخ شوند (مواظب باشید نسوزد)
تمر هندی های خیس شده را از صافی رد کنید و هسته های آن را دور بریزید.
حال تمرهندی و آرد را به سبزی ها اضافه کنید.
در صورتی که آب قلیه کم بود میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید.
ماهی ها از یک ساعت قبل با مقداری نمک و آبلیمو مزه دار کنید سپس در روغن سرخ نمایید.
ماهی های سرخ شده را به سبزی اضافه کنید پس از ۳۰ دقیقه غذای شما آماده سرو میباشد و میتوانید آن را به همراه برنج میل فرمایید.
نکته:
برای تهیه قلیه میتوانید از ماهی های سرخو، شیر، جش، هامور، سنگسر، سکن استفاده نمایید.
در بوشهر این غذا را با سر ماهی طبخ میکنند.
سبزی قلیه ماهی شامل: ۲۵۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله است.