توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آموزش انواع غذاهاسیرافغذاهای محلی
موضوعات داغ

طرز تهیه قلیه ماهی سیرافی | مرحله به مرحله

قلیه ماهی از خورشت‌های جنوبی است که با سبزی، ماهی‌های جنوبی و تمبر هندی درست میشود.

قلیه ماهی سیرافی

قلیه ماهی از خورشت‌های جنوبی است که با سبزی، ماهی‌های جنوبی و تمبر هندی درست میشود. این خورشت جنوبی طعم بسیار خوبی دارد و به کسانی که تا به حال طعم آنرا نچشیده‌اند توصیه میشود. با مجله سیراف همراه باشید.

طرز تهیه قلیه ماهی سیرافی
طرز تهیه قلیه ماهی سیرافی

مواد لازم

  • ۵۰۰ گرم ماهی(شیر، حلوا سیاه، قباد، سنگسر و…)
  • ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده(۱۵۰ گرم سنبلیله، ۳۵۰ گرم گشنیز)
  • ۲۰۰ گرم تمبر هندی
  •  یک عدد پیاز
  •  دو قاشق مرباخوری سیز رنده شده
  •  فلفل قرمز، نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه قلیه ماهی

۱. پیاز را خرد کنید و همراه روغن تفت دهید تا نرم شود و بپزد. وقتی پیاز نرم شد، سیر رند شده را اضافه کنید و آنرا تفت دهید تا سیر و پیاز طلایی شوند.

۲. در تابه‌ای دیگر، سبزی را با روغن تفت دهید، اما دقت کنید که زیاد آنرا تفت ندهید تا تلخ نشود.

۳. پس از سرخ شدن سبزی‌ها، آنان را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به سیر و پیاز اضافه میکنیم و باز هم کمی آنها را تفت میدهیم.

۴. تمبر هندی را داخل صافی بریزید و با چنگال خوب فشار دهید تا پوسته و هسته آن از گوشت جدا بشوند و در صورتی که از تمبر هندی آماده استفاده میکنید، با یک لیوان آب آنرا مخلوط کنید و از صافی عبور دهید. پوره تمبر هندی آماده خواهد شد.

۵. پوره تمبر هندی را به پیاز و سبزی سرخ شده در تابه اضافه کرده و یک لیوان آب هم به آن اضافه کنید.

۶. وقتی خورشت به جوش آمد، در ماهی‌تابه را میگذاریم تا خوب بپزد.

۷. ماهی‌ها را به نمک، فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم و سرخ میکنیم.

۸. وقتی خورشت پخت و آب آن کمتر شد، تکه‌های کوچکتر ماهی را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا حدود نیم ساعت دیگه با هم بپزن تا خورشت خوب تنگ آب بشه و جا بیوفتد.

نکته: در صورتی که از میوه تمبر هندی استفاده میکنید، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا قسمت خوراکی میوه نرم شده و از پوسته‌ی هسته جدا شود.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا