توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه ساندویچ مغز لذیذ و خوش طعم

ساندویچ مغز این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است. طرز تهیه ساندویچ مغز بسیار راحت است و تنها با داشتن مغز گوسفند و کمی ادویه جات می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را در منزل آماده کنید.

سیرافی ها| سرویس آشپزی – ساندویچ مغز یک ساندویچ لذیذ و خوشمزه و البته پر کالری برای علاقمندان به کله پاچهاست. ساندویچ مغز را بسته به میل و ذائقه‌ی خودتان می‌توانید با مغز گوسفند یا گوساله تهیه و نوش جان کنید. همچنین می‌توانید مقداری گوشت زبان یا بناگوش را به آن اضافه کنید تا لذیذتر شود. در ادامه طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ مغز را خوانده و یک فیلم آموزشی برای تهیه ساندویچ مغز را ببینید.

طرز تهیه ساندویچ مغز

مواد لازم (برای ۴ نفر)
مغز  ۱ عدد
نان ساندویچی  ۴ عدد
پیاز  ۱ عدد بزرگ
آب  ۱ لیوان
جعفری و لیموترش به میزان لازم
کره، نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه و خیارشور به میزان لازم برای سرو ساندویچ

زمان آماده سازی و پخت ۲ ساعت


در صورتی که بخواهید ساندویچ مغز را برای ۲ نفر درست کنید از یک چهارم مغز گوساله و یا نصف مغز گوسفندی استفاده کنید.

دستور تهیه

  • ابتدا مغز را درون مقداری آب سرد قرار دهید. سپس پوست، رگ و ریشه‌ی آن را کاملا تمیز کنید و بشویید.
  • پس از تمیز کردن مغز، آن را همراه با یک لیوان آب، پیازی که از وسط نصف شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • از هنگامی که آب به جوش آید حدود ۲۰ دقیقه بعد مغز پخته می‌شود.
  • پس از پخته شدن مغز آب درون قابلمه را توسط صافی جدا کرده و کمی صبر کنید تا مغز خنک شود.
  • پس از خنک شدن آن را با یک قاشق خرد و له کنید و با کمی کره درون یک تابه کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
  • مقداری آب لیمو ترش، جعفری خرد شده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • نان ساندویچی را از وسط برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • کمی از مواد را در بین نان بریزید و بسته به میل خودتان، گوجه و خیارشور و پیاز به آن اضافه کنید.

ساندویچ مغز شما آماده شد … نوش جان …

طرز تهیه ساندویچ مغز
نکات پایانی‌

  • می‌توانید در هنگام تفت دادن مغز‌ها کمی قارچ خرد شده و زعفران به آن اضافه کنید.
  • در آبی که مغز را می‌پزید می‌توانید کمی برگ بو و یا یک تا دو حبه سیر به آن اضافه کنید.
  • پس از اینکه مغز پخته شد، بدون تفت دادن هم می‌توانید آن را سرو کنید.
  • مغز بسیار مقوی، ولی در عین حال بسیار چرب است و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد.
  • مغز برای تقویت قوای جنسی و طراوت چهره بسیار مفید است.
  • مغز دارای طبع سرد و‌ تر است. به همین دلیل مصرف آن برای کسانی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمی‌شود.
  • چون مغز دارای طبع سرد است می‌توانید در هنگام اضافه کردن ادویه جات کمی دارچین هم به آن اضافه کنید.
  • مغز گوسفند به اندازه ۸ تخم مرغ کلسترول دارد و به خاطر طبع سردش باید برای خوردن آن از ادویه جات گرم مانند دارچین استفاده کرد.
  • مغز در میان اعضای کله گوسفند و یا گاو دارای مزاج سرد و‌ تر می‌باشد و هضم آن مشکل است و زیاده روی در خوردن آن معده را دچار مشکل می‌سازد.
  • از ساندویچ مغز می‌توانید به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده کامل غذایی استفاده کنید.

 

فیلم آموزش تهیه ساندویچ مغز

در ادامه یک فیلم آموزشی طرز تهیه ساندویچ مغز را می‌توانید مشاهده کنید. در این فیلم آموزشی طرز پخت مغز همراه با کلیه‌ی نکات گفته شده است.

اگر شما هم تجربه‌ای از درست کردن ساندویچ مغز دارید یا دستور متفاوتی برای تهیه آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان سیرافی ها از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا