توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

دسر فرنی و نان تست، مناسب سفره‌های افطار

مواد لازم:

نان تست: یک بسته
پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم
مواد لازم برای فرنی:
آرد برنج: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: دو پیمانه
شیر: ۵ پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم دسر:
خامه‌ی قنادی: ۵۰ گرم
شیر: یک پیمانه
مواد لازم برای شربت دسر:
آب: دو پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شربت دسر را تهیه می‌کنیم. آب را به همراه شکر و کمی آب لیمو، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا قوام آید.
نان‌های تست را داخل سینی فر چیده و آن را داخل فر قرار می‌دهیم تا نان‌ها کمی برشته شوند.
نان‌ها را از فر خارج کرده و کف ظرفی پیرکس، می‌چینیم. روی نان‌ها از شربت آماده شده می‌ریزیم تا نان‌ها کاملا به شربت، آغشته شوند.
برای آماده کردن فرنی، مواد فرنی به جز وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. فرنی را آرام هم می‌زنیم تا به غلظت دلخواه برسد. در پایان وانیل را اضافه می‌کنیم.
فرنی آماده شده را روی نان‌های تست آغشته به شربت، می‌ریزیم.
اجازه می‌دهیم تا فرنی خنک شود و خود را بگیرد.
خامه‌ی قنادی را با شیر مخلوط کرده و روی دسر می‌ریزیم.
دسر را به مدت شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سپس روی آن را با پودر نارگیل، یا پسته و گردو، تزیین می‌کنیم.

منبع:    تابناک باتو  -tareekaa

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا