توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

مواد لازم مواد لازم برای خرده نان‌های رویه: کره: ۴ قاشق غذاخوری خرده نان: ۲ فنجان ساقه پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری مواد لازم برای پاستا و سس مواد اولیه:

مواد لازم

مواد لازم برای خرده نان‌های رویه:
کره: ۴ قاشق غذاخوری
خرده نان: ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس
مواد اولیه:
سیر: ۱ بوته
روغن زیتون: به مقدار لازم
پاستا: ۴۵۰ گرم
کره: ۸ قاشق غذاخوری
آرد: ۶ قاشق غذاخوری
شیر: ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

برای تهیه خرده نان‌های رویه:

پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت ۱-۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

تهیه پاستا و سس:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

بوته سیر را شسته و خشک کنید. (بوته باید کامل باشد).

یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایینی بوته، حبه‌های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن‌ها را پوره کنید.

پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.

نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

یک ظرف کم عمق به اندازه‌ی ۳۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کنید.

کره را روی حرارت ذوب کرده و آرد را با کره تفت دهید.

سپس سیر له شده را به آن اضافه نموده و مخلوط نمایید.

حدود ۱تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود.

شیر را به آرد اضافه نموده به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید.

سپس پنیر‌ها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.

ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید

سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده و خرده نان‌ها را رویش بپاشید

در نهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا