توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

بیف استروگانف با گوشت چرخ کرده

بیف استروگانف با گوشت چرخ کرده

بیف استروگانف با گوشت چرخ کرده

 بیف استروگانف را همیشه با گوشت تکه‌ای درست می‌کنند اما گاهی می‌توان با کمی ابتکار از گوشت چرخ کرده استفاده کرد و طعم جدیدی از آن را تجربه کرد.

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده: 500 گرم 

پیاز قرمز خرده شده: یک عدد

سیر رنده شده: 2 حبه 

قارچ خرد شده: 200 گرم 

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری 

پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری 

آرد: یک قاشق غذاخوری

خامه: 150 گرم 

جعفری خرد شده: یک مشت 

طرز تهیه

1- گوشت چرخ کرده را به شکل توپ‌های کوچک درآورده و در یک ماهیتابه سرخ کنید. 

2- گوشت‌های سرخ شده را خارج کنید و پیازهای را درون آن تفت دهید تا نرم شوند؛ سیر و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.

3- رب گوجه فرنگی، پودر پاپریکا و آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سس را بچشید و نمک و فلفل مورد نیاز را اضافه کنید. 

4- گوشت‌های سرخ شده را به درون ماهیتابه برگردانید و بگذارید به مدت 15 دقیقه درون سس بپزد. 

5- خامه و کمی جعفری را با هم مخلوط و به غذا اضافه کنید.

6- این غذا همراه با پوره سیب زمینی سرو می‌شود. برای سرو، کف ظرف مورد نظر را پوره و مواد بیف را روی آن بریزید. از جعفری برای تزئین استفاده کنید. 

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا