طرز تهیه شیرینی کوکی ولنتاین قلبی با رویال آیسینگ + عکس تزیین
طرز تهیه شیرینی کوکی ولنتاین قلبی با رویال آیسینگ + عکس تزیین
آموزش پخت کوکی ولنتاین
نظرتون درباره این کوکی های خوشمزه و دوست داشتنی برای روز ولنتاین چیه؟ با درست کردنشون عشقتون رو سورپرایز کنید. شاید یه کم نیاز به تلاش داشته باشه اما طعم و ظاهرش بی نظیره. بیایید با هم درست کردن این کلوچه های وانیلی خوشمزه رو امتحان کنیم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت مخصوص ولنتاین
کره : 125 گرم
شکر : 100 گرم
عصاره وانیل : 1 و ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ : نصف زرده
آرد : 225 گرم
مواد لازم برای تهیه رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 250 گرم
آب لیموترش تازه : مقداری
رنگ خوراکی صورتی : به دلخواه
طرز تهیه کوکی فانتزی
کره، شکر و وانیل را یا با هم زن برقی و یا با هم زن دستی هم بزنید تا روشن و پفی شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شود. سپس مواد آماده شده را داخل آرد بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر آماده شود.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه صاف کنید. ضخامت آن باید 6 میلی متر باشد. با قالب خمیر را به شکل قلبی در بیاورید و خمیر اضافه را دوباره با وردنه صاف کنید و با قالب دربیاورید. این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود. قلب ها را روی سینی بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. اگر با کمبود وقت مواجه هستید 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. می توانید داخل سینی فر کاغذ سیلیکونی قرار دهید. البته این کار اختیاری است و ضرورتی ندارد. بعد از این که کلوچه ها را از داخل یخچال بیرون آوردید داخل سینی با کمی فاصله بچینید. 10 الی 12 دقیقه در فر بپزید تا کناره های کلوچه ها طلایی شود. کلوچه ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود.
طرز تهیه رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ، شکر و آب لیمو را یا با هم زن برقی و یا با هم زن دستی به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا به شکل خمیر کمی سفت در بیاید. سپس به تدریج قطره قطره آب اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن آب هم بزنید. بیشتر از یک سوم رویال آیسینگ را در ظرف جداگانه بریزید و به آن رنگ صورتی تیره اضافه کنید. بلافاصله روی آن را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید تا برای کشیدن نوار باریکی دور کلوچه ها و طرح روی آن ها استفاده کنید.
دوباره به بقیه مواد رویال آیسینگ به تدریج آب اضافه کنید و با هم زن هم بزنید تا مواد نرم تر شود. سپس به آن رنگ صورتی کم رنگ اضافه کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید.
رویال آیسینگ صورتی تیره را کمی هم بزنید و به اندازه یک قاشق داخل قیف بریزید. دور کلوچه ها را یک نوار باریک بکشید و به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود. آیسینگ رویال بافیمانده در قیف را به ظرف برگردانید.
وقتی نوار لبه کلوچه ها سفت شد، مواد آیسینگ صورتی کم رنگ را کمی هم بزنید و داخل قیف بریزید. داخل کلوچه ها را با آن پر کنید و 1 الی 2 ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
بعد از این که رویال آیسینگ کاملا خشک شد شروع به طراحی کنید. مواد آیسینگ صورتی پر رنگ را کمی هم بزنید و داخل قیف بریزید یک بار دیگر دور کلوچه ها یک نوار باریک بکشید. (این کار ضروری نیست اما ظاهر کلوچه ها را زیباتر می کن) سپس روی آن ها همانند تصویر یا هر طرحی که دوست دارید بکشید. بعد از این که تمام کلوچه ها را طراحی کردید بگذارید 45 دقیقه الی 1 ساعت در دمای اتاق بماند.