آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

کیان رنجبر مواد لازم برای 4 – 6 نفر  سینه مرغ خرد کرده 2 عدد زیره  2 قاشق سوپخوری سیر له کرده                       4 حبه

کیان رنجبر

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده             2 عدد

زیره                                  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                       4 حبه

فلفل سبز ریز خرد کرده         3 عدد

نمک                                 به میزان لازم

روغن                                به میزان لازم 

مواد خمیر

پودر سوخاری                     1 پیمانه

آرد برنج                            3 پیمانه

آرد ذرت                            1 پیمانه

پودر خمیر مایه                  1 پیمانه

فلفل قرمز                        1 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد کرده           یک‌دوم پیمانه

آب                                 به میزان لازم

روش‌ تهیه چیکن پاکورا

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.

آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین 

 

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  آیا حذف وعده صبحانه به پرخوری منجر می شود؟
برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن