آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

کیان رنجبر مواد لازم برای 4 – 6 نفر  سینه مرغ خرد کرده 2 عدد زیره  2 قاشق سوپخوری سیر له کرده                       4 حبه

صبا هاست

کیان رنجبر

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده             2 عدد

زیره                                  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                       4 حبه

فلفل سبز ریز خرد کرده         3 عدد

نمک                                 به میزان لازم

روغن                                به میزان لازم 

مواد خمیر

پودر سوخاری                     1 پیمانه

آرد برنج                            3 پیمانه

آرد ذرت                            1 پیمانه

پودر خمیر مایه                  1 پیمانه

فلفل قرمز                        1 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد کرده           یک‌دوم پیمانه

آب                                 به میزان لازم

روش‌ تهیه چیکن پاکورا

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.

آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین 

 

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن