آشپزی و تغزیهمناسبت ها

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

شاید برایتان پیش آمده باشد درحالی‌که در کنار قفسه‌های مواد غذایی قدم می‌زنید، چشمتان به بطری سرکه پر شده با سبزیجات می‌افتد و دلتان می‌خواهد آن را بخرید اما هزینه آن برایتان زیاد است.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

شاید برایتان پیش آمده باشد درحالی‌که در کنار قفسه‌های مواد غذایی قدم می‌زنید، چشمتان به بطری سرکه پر شده با سبزیجات می‌افتد و دلتان می‌خواهد آن را بخرید اما هزینه آن برایتان زیاد است.

ما در مجله تالاب شما را با روش‌هایی برای طعم دار کردن سرکه با روش‌های بسیار ارزان‌تر آشنا می‌کنیم:

مراحل
غذا ساز خود را آماده کنید و سه چهارم فنجان از سبزیجات مورد علاقه خود را در آن بریزید.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

حدود یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

درِ غذا ساز را بگذارید و آن را به مدت سی ثانیه با درجه زیاد روشن کنید. سپس سبزیجات بیشتری اضافه کنید و دو فنجان سرکه دیگر بریزید. یک تا دو دقیقه دیگر غذا ساز روشن بماند.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

داخل چای‌صاف‌کن یا الک را با فیلتر قهوه بپوشانید و به آرامی مخلوط سرکه و سبزیجات را در آن بریزید تا سرکه از فیلتر عبور کرده و داخل کاسه بریزد. به دقت سبزیجات را به فیلتر فشار دهید تا همه سرکه از آن خارج‌شده و وارد کاسه شود.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

دوباره الک را با فیلتر قهوه دیگری بپوشانید و زیر آن کاسه قرار داده و سرکه را در الک بریزید تا از صافی عبور کند و وارد کاسه شود تا سبزیجاتی که ممکن است در مرحله قبل وارد آن شده باشند، گرفته شوند.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

سرکه به دست آمده را در یک شیشه تمیز با درپوش محکم، نگهداری کنید.

روش هایی کاربردی برای طعم دادن به سرکه

می‌توانید تمام سبزیجات و ادویه‌تان را اضافه کنید. هر قدر سرکه بیشتر بماند طعم آن قویی‌تر می‌شود.

توصیه‌ها
برخی ترکیبات گیاهی که خوش‌طعم می‌شود:

پیاز، سیر، ارگانو، ریحان
پوست لیمو، شوید، رازیانه
گوجه‌فرنگی خشک‌شده ( ترجیحاً خشک‌شده در آفتاب)، ریحان، سیر، پیاز
فلفل تند، پیاز، سیر
رزماری، آویشن، سیر
مریم گلی، شوید، گشنیز
سیر، پیاز، ریحان، هسته کاج

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه استانبولی با مرغ

هشدار
در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه می‌دهند. از سرکه خوب استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. اگر پیش از این از گیاهی استفاده نکرده‌اید و آلرژی دارید با پزشک خود ابتدا مشورت کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت نخواهید داشت.

لینک خبر

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن