توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

فرنی زردچوبه دنج (1 گلدان!)

این فرنی با یک مرحله اختیاری از جو دو سر بریده شده فولادی در طول شب شروع می شود تا به بهبود هضم آنها کمک کند (قدمی که ما برای بافت خامه ای تر ، زمان پخت سریعتر و جو هضم راحت تر توصیه می کنیم).

 

با سرد شدن هوا ، صبحانه های گرم و دنج به منوی ما اضافه می شوند.

این 1 گلدان فرنی جو دوسر و زردچوبه است کامل برای برآورده کردن آن هوس

برش جو دوسر ، زردچوبه ، شیر نارگیل و شربت افرا برای تهیه دستور العمل ماست زردچوبه ماست

 

این فرنی با یک مرحله اختیاری از جو دو سر بریده شده فولادی در طول شب شروع می شود تا به بهبود هضم آنها کمک کند (قدمی که ما برای بافت خامه ای تر ، زمان پخت سریعتر و جو هضم راحت تر توصیه می کنیم).

سپس جو دوسر تخلیه شده و به قابلمه ای اضافه می شود که در آن مخلوط آب و شیر نارگیل جوشانده شود و میزان خامه ای مناسبی را فراهم کند.

استفاده از یک قاشق چوبی برای هم زدن یک قابلمه جو دو سر بریده شده از فولاد

سپس ترکیبی از ادویه های ضد التهابی اضافه می شود. ما دوست داریم از ما استفاده کنیم میکس شیر طلایی برای میانبر ، اما می توانید ادویه جات ترشی جات – زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی (اختیاری) و میخک (اختیاری) را نیز به صورت جداگانه اضافه کنید.

سرانجام ، شربت افرا برای شیرینی و تعادل سایر طعم ها اضافه می شود.

قاشق چوبی در یک قابلمه از دستور تهیه ماکارونی زردچوبه ما

ما دوست داریم با ارل انار ، کره بادام زمینی ، گرده زنبور عسل (اگر وگان نباشد) و کره نارگیل چاشنی بزنیم تا فرنی سیری تر و خوش رنگ تر شود. به آن رنگ نگاه کن!

استفاده از یک قاشق چوبی برای هم زدن یک قابلمه قاشق زردچوبه

امیدواریم این فرنی را دوست داشته باشید! این است:

دنج
گرم شدن
آسان
خوشمزه – لذیذ
به طور طبیعی شیرین است
و با ادویه های ضد التهابی ساخته شده است

بیشتر دستور العمل های جو دوسر

اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!

نگه داشتن کاسه ای از فرنی دنج زردچوبه در صدر دانه های گرده زنبور عسل و انار قرار دارد

فرنی زردچوبه دنج (1 گلدان!)

فرنی زردچوبه دنج با جو دوسر فولادی ، شیر نارگیل ، زردچوبه و ادویه جات ترشی جات و به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است. فقط 1 گلدان مورد نیاز است!

زمان آماده سازی 6 ساعت ها

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 6 ساعت ها 20 دقایق

خدمات: 2 (خدمات)

دسته بندی:

صبحانه

غذا:

فاقد گلوتن ، گیاهی

فریزر دوستانه

1 ماه

آیا آن را نگه می دارد؟

3-4 روز

عناصر

جو دوسر

  • 1
    فنجان
    جو دوسر برش
    (یک شبه در آب خنک خیس یا حداقل 6 ساعت برای بهبود هضم)
  • 1
    خرج کردن
    نمک دریا
    (برای خیساندن // اختیاری)
  • 1
    قاشق غذاخوری
    سرکه سیب
    (برای خیساندن // اختیاری)
  • آب برای پوشاندن

رستوران

  • 1
    فنجان ها
    اب
  • 1/2
    فنجان
    شیر نارگیل پر چرب یا سبک
    (کنسرو)
  • 1 ½ – 2
    قاشق غذاخوری
    میکس شیر طلایی
    (یا یادداشتهایی را برای ادویه های فردی مشاهده کنید *)
  • 2-3
    قاشق غذاخوری
    شربت افرا
    (برای کاهش قند ، استویا زیر طعم)

برای خدمات اختیاری

  • گرده زنبور عسل
    (اگر وگان نباشد)
  • ارل انار
  • کره نارگیل
  • کره بادام زمینی

دستورالعمل ها

  1. برای بهبود قابلیت هضم و از بین بردن اسید فیتیک از جو دوسر ، یک شب را با اضافه کردن یک قابلمه متوسط ​​خیس کنید ، با آب سرد 1 اینچ و با نمک و سرکه (هر دو اختیاری) بپوشانید. هم بزنید و بپوشانید. در دمای اتاق یک شب یا حداقل 6 ساعت (حداکثر 24 ساعت) خیس کنید. پس از خیس شدن ، تخلیه و آبکشی کنید.
  2. هنگامی که بلوط ها خیس و خوب تخلیه شدند ، با آب و شیر نارگیل به قابلمه متوسط ​​اضافه کنید. با حرارت زیاد به جوش کم بیاورید. پس از رسیدن جوش کم ، گرما را به یک سحر ملایم کاهش دهید ، آن را بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که جوها منقبض شوند و مایع تقریباً کاملاً جذب شود. اگر جو دوسر خشک است و یا به کف قابلمه می چسبد ، شیر نارگیل یا آب بیشتری اضافه کنید.

  3. مخلوط شیر طلایی (یا ادویه شخصی – به یادداشت ها * مراجعه کنید) و شربت افرا را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس طعم و مزه را مطابق لزوم تنظیم کرده و با اضافه کردن بیشتر شربت افرا برای شیرینی یا شیر طلایی طلایی یا ادویه جات ترشی جات را برای گرم تر / ادویه بیشتر اضافه کنید.

  4. با شیر نارگیل اضافی سرو کنید و از آن لذت ببرید و یا از طعم های مورد نظر مانند گرده زنبور عسل ، آرد انار ، کره / پوسته های نارگیل ، کره کره و یا کاسنی استفاده کنید.
  5. باقیمانده های پوشیده شده را درون یخچال و فریزر تا 3-4 روز ذخیره کنید و در اجاق گاز یا مایکروویو مجدداً گرم کنید و به آن آب یا شیر بدون لبنی اضافه کنید تا نازک شود. از طرف دیگر ، حداکثر 1 ماه در فریزر نگهداری کنید. به اندازه وعده های منفرد یخ زده و شب را ذوب کرده یا از یخ زده روی اجاق گاز یا مایکروویو بپزید تا گرم شود و به میزان لازم شیر یا شیر بدون لبنیات اضافه کنید.

یادداشت

* اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که با شیر نارگیل سبک ، مقدار کمتری از شیر شیر طلایی و شربت افرا و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.
* در صورت عدم استفاده از مخلوط شیر طلایی ، زیر 1 قاشق غذاخوری زردچوبه زمین ، 1/4 قاشق غذاخوری زنجبیل زمین ، 1/4 قاشق غذاخوری دارچین زمین ، 1 عدد فلفل سیاه و (اختیاری) 1 عدد خرچنگ بسیار کوچک هر جوز هندی و میخک (مقدار آن برای دستور را به صورت نوشته شده // تنظیم کنید اگر اندازه سرویس را تغییر دهید).

تغذیه در هر وعده (1 از 2 وعده)

  • کالری: 425
  • چربی: 7.4 گرم
  • چربی های اشباع شده: 4.3 گرم
  • چربی اشباع نشده 0.02 گرم
  • چربی اشباع شده: 0.01 گرم
  • سدیم: 28mg
  • پتاسیم: 414mg
  • کربوهیدرات: 78.4 گرم
  • فیبر: 9.2 گرم
  • قند: 12.8 گرم
  • پروتئین: 11.8 گرم
  • ویتامین A: 1.28IU
  • ویتامین سی: 0.02mg
  • کلسیم: 51.75mg
  • اهن: 4.64mg

Source link

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا