سرخ کردن لوله نباتی | RecipeTin می خورد
این یک سبزیجات هم بزنید تا خود را بسازید. از آن برای هر سبزی که می خواهید استفاده کنید و به عنوان یک غذای اصلی یا به عنوان یک غذای جانبی با تمام غذاهای آسیایی آن را سرو کنید.
![Close up of Vegetable Stir Fry with lots of sauce](https://sirafiha.ir/wp-content/uploads/2020/01/سرخ-کردن-لوله-نباتی-RecipeTin-می-خورد.jpg)
این یک سبزیجات هم بزنید تا خود را بسازید. از آن برای هر سبزی که می خواهید استفاده کنید و به عنوان یک غذای اصلی یا به عنوان یک غذای جانبی با تمام غذاهای آسیایی آن را سرو کنید. سس قهوه ای خوشمزه چینی دقیقاً مانند رستوران های چینی است و هر سبزی را کاملاً مسخره می کند. و مقدار زیادی از مکیدن در آن وجود دارد برنج!
سبزیجات را هم بزنید
من این را تقریباً هفته ای یک بار انجام می دهم و کاملاً من را گیج می کند که چگونه 5 سال با این صفحه دستور العمل کار کردم (!!) بدون اینکه آن را به اشتراک بگذارم.
یک همزن گیاهی به شرح زیر است:
- آخر هفته وعده غذایی یخچال و فریزر؛
- چگونه (خوشبختانه) مقدار زیادی سبزیجات را در یک جلسه مصرف می کنم.
- چیزی که من با مخلوطی از سبزیجات درست می کنم – یا فقط یکی (مانند نخود برفی یا قارچ آسیایی).
من آن را بیش از برنج یا رشته فرنگی سرو می کنم. من رشته فرنگی را پرت می کنم به هنگام پخت و پز من بالای خانه سوپ نودل چینی با آن و من فوراً با پوشیدن این سبزیجات سرخ شده سرخ شده ، قوچ را احترام می گذارم.
سپس دوباره تکرار می کنم – 5 سال. بدون دستور العمل اشتباه گرفته شود. ??♀️
آنچه در سبزیجات من هم بزنید سرخ می شود
شما اساساً می توانید تمام سبزیجات موجود در تصویر زیر را نادیده بگیرید و آنچه را که می خواهید استفاده کنید تجسم کنید! فقط از قسمت سس دستور من استفاده کنید. ?
آیا می توانم با چارلی این کار را بکنم؟
100٪ بله ، شما به 4 قاشق غذاخوری نیاز دارید توسط چارلی و دستورالعمل ها در دستور زیر است. برای خوانندگان جدید ، “چارلی” مال من است همه چینی ها سس را هم بزنید. خوانندگان RTE و من او را خیلی دوست دارم ، ما او را نامگذاری کردیم. او ماهها ماندگاری دارد و برای 90 درصد من قابل استفاده است سیب زمینی سرخ کرده را هم بزنید و رشته فرنگی، یا مستقیم یا با اضافه کردن چند طعم اضافی. یکبار او را امتحان کنید و با او هم وسواس خواهید کرد!
طرز تهیه سبزیجات سرخ شده را هم بزنید
در اینجا فقط دو قانون وجود دارد:
- تمام مواد را خرد کرده و آماده خرد کردن در wok / Skillet کنید زیرا این دستور غذا به سرعت هنگام شروع پخت و پز حرکت می کند!
- نگذارید سبزیجات آن را بپزند تا زمانی که فلاپی و غمگین شود. آنها باید سرزنده باشند ، فقط آنقدر پخته شده که نیش خام آنها را نداشته باشد ، اما هنوز کمی ترد هستند. این نکته طعم و مزه بهینه سبزیجات است!
چه دستوراتی برای هم زدن سبزیجات
لازم نیست که این یک علم دقیق باشد! فقط با تهیه رایحه های عطر و طعم برای ایجاد پایه عطر و طعم شروع کنید ، سپس سبزیجات را که بیشترین مدت زمان پخت و پز آنها است ، اضافه کنید و چیزهای ظریف مانند سبزیجات برگ دار را تا انتها اضافه کنید.
در اینجا یک راهنمای خشن است:
- آروماتیک در پیاز اول ، تره فرنگی ، سیر ، زنجبیل ، فلفل قرمز
- سبزیجات جامد در حالت دوم – مانند هویج ، فلفل / فلفل ، ساقه سبزیجات آسیایی (Buk Choy در این دستور العمل) ، کدو سبز / کدو سبز ، بادمجان ، مارچوبه ، کنسرو ذرت کودک ، لوبیا سبز ، بامیه.
- آشپزی سریعتر سبزیجات بعدی نخود برفی ، کلم ، کلم اضافه شده است.
- سبزیجات خوشمزه در گذشته – پرتاب کنید تا پژمرده شوید. برگهای سبزیجات آسیایی ، اسفناج ، جوانه لوبیا ، پیاز سبز ، گیاهان تازه.
سبزیجات از قبل پخته شده – کلم بروکلی ، گل کلم و کلم بروکلی باید قبل از استفاده در همزن از قبل پخته شوند زیرا خیلی طول می کشد تا از خام در یک هم بزنید (مگر اینکه کوچک خرد شود). و اگرچه من به ندرت از آنها در هم زدن استفاده می کنم ، من همچنین چیزهایی مانند کدو تنبل ، سیب زمینی ، کدو و سایر سبزیجات ریشه ای را سرخ می کنم.
تنوع زیادی از سبزیجات هرگز خیلی خوشمزه به نظر نمی رسید !!
همچنین – سرخ کردن سس. من دوست دارم مقدار زیادی از آن را درست کنم تا بتواند آن را از بین ببرد برنج یا رشته فرنگی ، یا هر چیزی که شما آن را سرو کنید همچنین در استتار بسیار مناسب است برنج گل کلم – برای کسانی که سعی در کاهش کربوهیدرات ها دارند. ?
چه چیزی را با سبزیجات سرخ شده سرو کنید
این مورد به صورت زیر قابل ارائه است:
- یک دوره اصلی با برنج یا رشته فرنگی (سعی کنید برنج گل کلم برای جایگزین کم کربوهیدرات)؛ یا
- یک سبزی sidefat.
اگرچه این مسیر پرورش از اصالت چینی است ، اما خود را صرفاً در خدمت این کار محدود نکنید ظروف چینی. نسخه مشابه این سس را که در سراسر آسیا استفاده می شود ، مشاهده خواهید کرد. بنابراین دفعه دیگر که چیزی را ایجاد کردید ، آن را به عنوان یک سبزیجات خدمت کنید ظروف آسیایی – مانند ویتنامی، تایلندی یا ژاپنی! در اینجا چند پیشنهاد (فقط چند مورد …) آورده شده است:
چه چیزی را با سبزیجات سرخ شده سرو کنید
کشیدن است. برای کسی که خیلی وقت طول کشیده تا چنین دستور العمل * ساده * را به اشتراک بگذارد ، احتمالاً حرفهای زیادی برای گفتن داشتم! ? – ناجی ایکس
نحوه ساخت آن را مشاهده کنید
گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNC و نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها
![بستن سبزیجات را هم بزنید با سس زیادی سرخ کنید](https://www.recipetineats.com/wp-content/uploads/2020/01/Vegetable-Stir-Fry_9-206x206.jpg)
سبزیجات سبزیجات را هم بزنید
آمادگی: 10 دقیقه
پخت و پز: 5 دقیقه
مجموع: 15 دقیقه
صفحه ،
چینی
بخش4
نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید
عناصر
- 1 اس اس روغن نباتی
- 2 سیر میخک ، ریز خرد شده
- 1 اس اس زنجبیل ، برش ریز (اختیاری)
- 1/2 پیاز ، پوست کنده و برش خورده
- 1 هویج عالی
- 3 بوک چوی متوسط یا هر سبزی سبز دیگری که انتخاب می کنید (توجه 1)
- 1 فنجان قارچ ضخیم 3 میلی متر / 1/8 “ضخیم
- 1 فلفل قرمز ضخیم 1/2 cm / 1/5 “ضخیم
سس (یا از 4 قاشق غذاخوری چارلی ، نوت 4 استفاده کنید):
- 1 اس اس آرد ذرت / نشاسته ذرت
- 1 1/2 اس اس سس سویا سبک ، یا تمام اهداف (سویا تیره نیست) (توجه 2)
- 2 TS سس صدف
- 1 اس اس شراب پخت و پز چینی یا میرین (تبصره 3)
- 1/2 TS روغن کنجد (اختیاری)
- فلفل سفید را بپوشید (یا سیاه)
- فنجان 3/4 / 185 میلی لیتر اب
زیور آلات ، اختیاری:
- پیازهای سبز ریز خرد شده
- کنجد
دستورالعمل
آمادگی سبزیجات:
- هویج: به ضخامت نصف طول برش داده شده و سپس قطر قطر 2 میلی متر / 1/10 “قطعه قطعه قطعه قطعه قطعه شده را قطعه قطعه می شود
- بوک چوی (یادداشت 1): پایه را هرس کنید ، سپس برگها را از ساقه جدا کنید. ساقه ها را به صورت طولی به قطعه های 1 سانتی متر / 2/5 اینچ برش دهید. برگ ها را از ساقه ها جدا کنید و در زمان های مختلفی پخته شوند.
سس (چارلی – توجه 4):
پخت و پز:
- روغن گرما را در یک ماهی تابه wok یا بزرگ با حرارت زیاد گرم کنید.
- سیر و زنجبیل را اضافه کنید ، 10 ثانیه هم بزنید. پیاز را اضافه کنید ، به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
- هویج ، فلفل و ساقه شکم چوی را اضافه کنید – به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
- قارچ ها را اضافه کنید ، سپس به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا سبزیجات تقریبا پخته شوند.
- سس و قابلمه را به مدت 1 دقیقه اضافه کنید تا سس غلیظ شود و براق شود و تمام سبزیجات را بپوشید. آنقدر جوش نخورید که آنها فلاپی و لامپ باشند – فقط باید آنها را پخته کرد ، “ترد ترد”.
-
از فر خارج کرده و سرو کنید برنج (گزینه کم کربن: برنج گل کلم). در صورت استفاده با پیاز سبز و دانه کنجد چاشنی بزنید. یک عروسک بزرگ با سس چیلی هم گمراه نمی شود!
یادداشت دستور العمل:
در اینجا نیازی به صددرصد دقیق بودن نیست – اگر برگهای دیگری در ساقه به پایان رسید ، خوب است! فقط می خواهید بیشتر بعداً در زمان پخت و پز اضافه شود.
2. سس سویا – در اینجا از سس سویا سبک استفاده کنید. از سس سویا تیره استفاده نکنید – طعم آن بیش از حد شدید است و بر سس غلبه می کند. این بطری با عنوان “سس سویا تیره” شناخته می شود.
گلوتن – از روده استفاده کنید.
3. شراب پخت و پز چینی (“شراب Shaoxing”) ماده مخفی است که در واقع یک رستوران را به سس استاندارد چینی تبدیل می کند. شما فقط با کمی شراب پخت و پز ، پیچیدگی و عمق آن را در سس دریافت می کنید.
جایگزینی:
- Mirin – بهترین ، معادل ژاپنی شراب پخت و پز چینی.
- شری خشک – بهترین دوم ، هر شرجی خشک ارزان و شاد
- به خاطر آشپزی ژاپنی
- غیر الکلی – آب موجود در دستور العمل را با LOW Chemistry Chicken / BRAUN جایگزین کنید
4. چارلی مال من است Allrørsstryssaus. اگر هنوز او را ملاقات نکرده اید و عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستید ، به زودی بهترین دوستان خواهید بود. دستور او را پیدا کنید اینجا، همراه با نحوه استفاده از او
برای استفاده از چارلی برای این دستور العملسس را با 4 قاشق غذاخوری چارلی + 3/4 قاشق غذاخوری ذرت / ذرت + 3/4 فنجان آب جایگزین کنید ، سپس در هر دستور العمل استفاده کنید.
5- تغذیه برنج را مستثنی نمی کند.
تغذیه ای:
کالری: 95کیلوکالری (5٪)کربوهیدرات: 11گرم (4٪)پروتئین: 3گرم (6٪)چربی: 4گرم (6٪)چربی اشباع: 3گرم (19٪)سدیم: 531میلی گرم (23٪)پتاسیم: 265میلی گرم (8٪)فیبر: 3گرم (1.3٪)قند: 4گرم (4٪)ویتامین ها: 7251IU (145٪)ویتامین C: 79میلی گرم (96٪)کلسیم: 104میلی گرم (10٪)آهن: 1میلی گرم (6٪)