توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه خورش نازخاتون با یک روش کاملا سنتی

طرز تهیه خورش نازخاتون با یک روش کاملا سنتی

طرز تهیه خورش نازخاتون با یک روش کاملا سنتی

طرز تهیه خورش نازخاتون

در مطلب زیر طرز تهیه خورش نازخاتون را برای شما قرار داده ایم این خورش نام بسیار بامزه ای دارد و یک خورش کاملا سنتی بشمار میرود در این خورش از بادمجان های قلمی بسیار ریز استفاده می گردد تا ظاهری زیبا به این خورش بدهد.

موادلازم و طرز تهیه خورش نازخاتون :
۱-گوشت مغز ران _ ۱کیلو
۲_ سبزى (نعناع و جعفرى) _ نیم کیلو
۳_ بادنجان قلمى ریز _ ۶ عدد
۴_ آبغوره _ ۳ قاشق سوپخورى
۵_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه خورش نازخاتون

گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب ميگذاریم بپزد. سبزى را تمیز ميکنیم و ميشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميریزیم تا سبزى هم پخته شود. آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم ميکنیم, بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم ودر دیس می کشیم.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا