توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده هندی

از پیش فر را با ۴۳۰ فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم،سپس با چاقو انها را خلال ضخیم می کنیم.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده هندی

چطوری سیب زمینی تند سرخ شده درست کنم؟

در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده هندی

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی هندی:

  • فلفل قرمز (پودر شده) ۱ و یک دوم ق.چ
  • زیره (سبز پودر شده) ۱ و یک دوم ق.چ
  • تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
  • سیب زمینی (متوسط) ۷ عدد
  • ادویه ایتالیایی (خشک) ۲ ق.چ
  • نمک ۱ و یک چهارم ق.چ
  • فلفل (سیاه) ۱ و یک چهارم ق.چ

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده بسیار تند و خوشمزه:

از پیش فر را با ۴۳۰ فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم،سپس با چاقو انها را خلال ضخیم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ سفیده های تخم مرغ را خوب هم می زنیم.

در یک کاسه کوچک پودر فلفل قرمز،زیره سبز،فلفل سیاه ،ادویه ایتالیایی و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

می توانید ادویه ایتالیایی را با پونه و آویشن جایگزین کنید.

سیب زمینی ها ی خرد شده را داخل سفیده تخم مرغ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

ادویه های را که با هم مخلوط کرده ایم را اضافه می کنیم.

سینی فر را خوب چرب می کنیم و سیب زمینی ها را داخل آن می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه

بعد از ۴۰ دقیقه سیب زمینی ها را به آرامی بر گردانده و روی آنها را روغن سپری کنید.

به مدت از ۵-۷ دقیقه که روی آنها هم کاملا طلای شود و نرم از فر خارج کنید.



rozanehonline.com

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا