توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهغذاهای رژیمینان و شیرینی

طرز تهیه سالاد با سس بنگ بنگ خوشمزه و مخصوص

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد.

طرز تهیه سالاد با سس بنگ بنگ خوشمزه و مخصوص

سالاد با سس بنگ بنگ , طرز تهیه سالاد با سس بنگ بنگ
طرز تهیه سالاد با سس بنگ بنگ خوشمزه و مخصوص

سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد سبزیجات با سس بنگ بنگ است. این سالاد را می توان کنار انواع غذا به عنوان سالاد در مهمانی ها سرو نمود. در این سالاد از هر سبزیجاتی به دلخواه استفاده می شود. در این سالاد مهم سس آن است که از سس بنگ بنگ استفاده شده است. سس بنگ بنگ از معروفترین سس های دنیا است که برای سالاد تهیه و مصرف می شود. می توان از این سس برای غذاهای دریایی و انواع سبزیجات نیز استفاده کرد.

مواد لازم برای ۲ نفر
کلم بروکلی به مقدار لازم
کاهو ۴ برگ
ذرت نصف پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
نخود سبز پخته نصف پیمانه
خیار ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد
هویج به مقدار لازم
کدو به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بنگ بنگ
مایونز ۳ قاشق غذا خوری
زست لیمو (رنده پوست لیمو) نصف لیمو
پودر سیر به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ عدد
سس سراچا تایلندی یا هر سس تند دیگری به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد با سس بنگ بنگ

مرحله اول

برای تهیه سالاد سبزیجات خوشمزه با سس بنگ بنگ در ابتدای کار، تمام مواد سالاد را به خوبی می شوییم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه مواد سالاد را به سلیقه خود خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد سالاد را پس از خرد کردن درون یک کاسه می ریزیم. حال به تهیه سس می پردازیم. برای این سس یک کاسه برداشته و سس مایونز و آب لیمو ترش و زست لیمو و روغن زیتون را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

سس تند و نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی سالاد می ریزیم. مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت ۳ ساعت قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود.

chishi.ir

 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا