موساکا بادمجان
موساکای بادمجان یک غذای خوشمزه و معروف مدیترانهای است که در یونان و لبنان بسیار معروف و پرطرفدار است. این غذا از بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه میشود و شباهت بسیاری به سوفله بادمجان دارد. در این مطلب میتوانید طرز پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
بادمجان 6 عدد
پنير پيتزا 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1-پیاز و سیر خرد شده را با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید. پس از این که طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
2-پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
3- بادمجانها را به صورت دلخواه؛ حلقه حلقه یا طولی برش دهید و در روغن سرخ کنید.
4- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
5- یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر حاضر کنید و لایه اول آن را بادمجان بچینید. مقداری از گوشت چرخ کرده روی بادمجان بریزید و به همین صورت لایه لایه بادمجان و گوشت بریزید و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس به مدت 25-30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید تا موساکا حاضر شود.
نوش جان!