توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

کباب بختیاری

کباب بختیاری

 
کباب بختیاری

کباب بختیاری ترکیبی از جوجه کباب و کباب چنجه است که به صورت یکی در میان به سیخ کشیده و کباب می‌شود. در این مطلب می‌توان فوت و فن درست کردن این کباب در منزل را بخوانید.

مواد لازم

فيله گوسفند یا گوساله 400 گرم

فيله مرغ 400 گرم

زعفران دم‌کرده 2 قاشق چاي‌خوری

پياز 1 عدد

ماست 8 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/2 لیوان

کره، نمك و فلفل به میزان دلخواه

فلفل دلمه‌ای 1 عدد (اختیاری)

طرز تهیه

1- فیله های مرغ و گوشت را به اندازه درشت خرد کنید.

2- پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با زعفران دم شده، ماست، روغن، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. گوشت را به مواد اضافه کنید و در یک کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید به مدت یک شبانه روز استراحت دهید تا مواد به خورد گوشت برود.

3-پس از این که مرغ و گوشت مزه‌دار شد؛ فیله مرغ، گوشت و در صورت تمایل فلفل دلمه‌ای را به سیخ بکشید و کباب کنید.

4- هنگام پخت کباب مقداری کره آب شده را با برس روی کباب بزنید و هنگامی که به اندازه مورد نظرتان کباب شد از روی شعله بردارید و با کته و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا