خورش گوشت و خرما
در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش گوشت و خرما یکی از غذاهای طبع گرم ایرانی را آماده کرده ایم ، امیدواریم از میل کردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای خورش گوشت و خرما
- لیمو 1 عدد
- ماست 500 گرم
- روغن کنجد یک قاشق چای خوری
- سیب زمینی 1 عدد بزرگ
- لوبیا سبز 200 گرم
- خرما 150 گرم
- پیاز 1 عدد
- گوشت بره 400 گرم
- آب به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- لیمو 1 عدد
- سس و نمک و فلفل به مقدار لازم
- گشنیز کمی
طرز تهیه خورش گوشت و خرما
پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.
گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.
در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه ی مکعب های دو سانتیمتری خرد نمایید.
روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.
خرماها را نصف کنید و هسته آن ها را بیرون بیاورید.
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به خورش
شاخه های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن ها را بدون این که دانه های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.
بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خورش گوشت و خرما
خورش گوشت و خرما جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش گوشت و خرما را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .