توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

کیک یزدی ترکیبی از آرد، تخم مرغ، روغن و شکر است. این کیک را به سادگی در منزل نیز می‌توانید تهیه کنید، کیک یزدی خانگی با کمی دقت حوصله مشابه نمونه‌های تهیه شده آن در قنادی‌ها خواهد بود.


سیرافی ها| سرویس آشپزی – 
همانطور که می‌دانید کیک یزدی جزو کیک‌های سنتی کشورمان است که بافتی لطیف و طعمی بی نظیر دارد. اگر طعم این کیک را دوست دارید، به سادگی می‌توانید کیک یزدی خانگی تهیه کنید و آن را به عنوان میان وعده‌ای لذیذ میل کنید. به علاوه این کیک همراه با یک لیوان شیر می‌تواند صبحانه مطلوبی باشد. اغلب صبح‌ها تمایل چندانی به صبحانه نداریم، اما این کیک سنتی همه را به اشتها می‌آورد.

مواد لارم برای تهیه کیک یزدی خانگی

به منظور تهیه این کیک سنتی به یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر درج شده است، نیاز دارید.

مواد لازم
شکر 200 گرم
آرد سفید 225 گرم
تخم مرغ 4 عدد
روغن 150 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
شیر یک لیوان سرخالی

 

چند نکته:

  • به جای شیر از همین میزان ماست نیز می‌توان استفاده کرد.
  • آرد سفید را پیش از استفاده الک کنید تا به پف کردن بهتر کیک کمک کند.

 

کیک یزدی خانگی

 

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید.
  2. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.
  3. ظرفی حاوی تخم مرغ و شکر را در ظرف دیگری که حاوی آبگرم است، قرار دهید و بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مایه اندکی گرم گردد.
  4. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر را از آبگرم خارج کرده و بهم بزنید تا مایه حرارت خود را از دست بدهد و خنک شود.
  5. پس از آنکه مایه خنک شد، آرد را به آن اضافه کنید.
  6. جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل را به شیر اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید تا در شیر حل شوند.

  7. اکنون شیر را به مایه کیک اضافه کنید.
  8. در آخر کره‌ای را که به دمای محیط رسیده است، به سایر مواد اضافه کنید. اضافه کردن کره باعث لطیف شدن مایه کیک خواهد شد.
  9. در قالب مخصوص مافین یا کیک یزدی، کپسول‌های کاغذی قرار دهید.

    کیک یزدی خانگی

  10. سپس قالب را با مایه پر کنید به طوری که یک سوم از سطح آن خالی بماند.

    کیک یزدی خانگی

  11. کیک را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  12. پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا سرد شود، سپس کیک یزدی را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
تهیه کیک یزدی خانگی به همین سادگی است. این شیرینی سنتی، می‌تواند میان وعده‌ای بی نظیر باشد. این کیک به سادگی تهیه می‌شود و ظاهر برشته آن‌ها آنقدر زیبا است که به تزیین خاصی نیاز ندارد.  
 

چند نکته:

  • در پخت انواع کیک، به یاد داشته باشید که باید فر را از قبل گرم کنید.
  • بهتر است مواد اولیه را از قبل اندازه گیری کرده و آماده کنید تا هنگام درست کردن مایه بتوانید سرعت عمل داشته باشید.
  • اگر از کپسول کاغذی استفاده نمی‌کنید، حتما قالب را چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  • پیش از آنکه کیک‌ها خنک شوند، آن‌ها روی یکدیگر نچینید، زیرا گرمای موجود در آن‌ها باعث خمیر شدن بافت کیک می‌شود.
  • برای تشخیص اینکه کیک پخته شده است، بعد از اتمام مدت پخت یک خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو کنید اگر چیزی از محتویات کیک به آن نچسبید، آماده است و می‌تواند قالب را از فر خارج نمایید.
 
طرز تهیه کیک یزدی
 
همه ما در فاصله میان وعده‌های غذایی گرسنه می‌شویم، بنابراین نمی‌توان میان وعده را از برنامه غذایی روزانه حذف کرد. از طرف دیگر خوراکی‌های آماده‌ای که در بازار موجود هستند، چندان برای سلامتی مفید نیستند، بهتر است حتی الامکان سعی کنید خوراکی‌هایی را در منزل تهیه کنید. کیک یزدی خانگی یکی از میان وعده‌هایی است که چند روز ماندگاری دارد و می‌توان آن را همراه با چایی، قهوه یا شیر به عنوان یک میان وعده لذیذ میل کرد. این کیک‌ها همراه با یک لیوان شیر یا شیر کاکائو می‌توانند به عنوان یک صبحانه لذیذ نیز سرو شوند.
 
 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا