توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه ۳ نوع کیک بدون تخم مرغ، ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ نیز به راحتی کیک‌های با تخم مرغ است. در این مقاله طرز تهیه کیک ساده یا شکلاتی، کیک پرتقالی و کیک کماج بدون تخم مرغ را خواهید خواند.

سیرافی ها| سرویس آشپزی – یکی از کار‌های لذت بخش برای خانم‌های خانه دار تهیه کیک خانگی است. ولی ممکن است گاهی با مشکلاتی مانند نداشتن تخم مرغ در منزل و یا حساسیت به تخم مرغ روبرو شوید. ما در این مقاله ۳ مدل طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید


 چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

  • کیک ساده یا شکلاتی
  • کیک پرتقالی
  • کیک کماج

۱. طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ (ساده یا شکلاتی)

مواد لازم
آرد  ۳ پیمانه
وانیل‏ (شکری) ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۲ پیمانه
کره (آب شده) ۳/۴ پیمانه
شکر  ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو (اگر دوست دارید کیک شکلاتی درست کنید) دو قاشق غذا خوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۱ ساعت


دستور پخت

  • ابتدا شیر را بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود به گونه‌ای که جوش نباشد، ولی گرم باشد.
  • کره آب شده را با شکر مخلوط کنید و شیر را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • آرد را ۳ بار الک کنید و بیکینگ پودر را با آن مخلوط کنید و آن را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر و کره اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا آرد‌ها حل شوند. (اگر دوست دارید کیک شکلاتی داشته باشید پودر کاکائو را نیز در این مرحله الک و اضافه کنید).
  • مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
  • کیک شما آماده شده است می‌توانید روی آن را با کمی مربا یا عسل و یا خامه تزئین کنید و با چای یاقهوه نوش جان کنید.

 

کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

۲. طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ پرتقالی

مواد لازم برای (۶ نفر)
آرد شیرینی ۱ و ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه (پنیرخامه ای)  ۱ فنجان
شکر ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه
آب پرتقال یا شیر ۳ و ۱/۲ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
وانیل خالص  ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک خیلی کم (به اندازه‌ی بین دو انگشت)

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۱ ساعت


روش تهیه

  • آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
  • وانیل، مارگارین و شکر را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید تا به رنگ کرم در بیاید.
  • خامه و آب پرتقال (یا شیر) را ابتدا با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند، سپس به مخلوط مارگارین و شکر اضافه کنید.
  • پوست پرتقال را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.
  • آرد، نمک و بیکینگ پودر الک شده را آهسته آهسته به مایه‌ی به دست آمده اضافه کنید و هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشود. (دقت کنید بیش از حد هم نزنید).
  • قالب کیک را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی کف آن پهن کنید و مواد به دست آمده را درون قالب بریزید.
  • قالب را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
  • پس از ۴۵ دقیقه یک چنگال درون کیک فرو و خارج کنید اگر موادی به چنگال نچسبید یعنی کیک پخته است.
  • آن را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسب بگذارید و همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.

کیک پرتقالی خوشمزه بدون تخم مرغ

 

۳. طرز تهیه کیک با کشمش و گردو (کیک کماج)

مواد لازم (برای ۶ تا ۷ نفر)
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه 
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 
شیر ولرم ۱ لیوان 
آب ولرم ۱ لیوان 
شکر ۱ لیوان 
روغن ۱/۲ لیوان 
مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری 
گردو به مقدار دلخواه
خرما خرد شده چند عدد 
شیره خرما  ۳/۴ لیوان 
کشمش پلویی ۳/۴ لیوان 
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری 

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت


دستور پخت

  • کشمشها را بشویید و خشک کنید با کمی (به اندازه نوک انگشت) آرد مخلوط کنید.
  • آرد، بیکینگ پودر و یک نوک انگشت نمک را با هم مخلوط و سپس الک کنید.
  • هسته خرما‌ها را جدا کنید و خرما‌ها را خرد کنید.
  • شیر را گرم کنید، مایه خمیر و یک قاشق شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عمل آید.
  • آب، شکر، شیره و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید تا حدی که شکر‌ها کامل حل شوند، سپس مخلوط شیر گرم را به آن اضافه کنید و بعد آهسته آهسته مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد‌ها حل شوند.
  • کشمش، خرما و گردوی خرد شده را به آن اضافه و با مواد مخلوط کنید.
  • در ظرف را بگذارید و یک پارچه هم روی ظرف بکشید و یک ساعت آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.
  • قالب مورد نظر را انتخاب و آن را چرب کنید (می‌توانید از قالب مافین استفاده کنید) و ۳/۴ قالب را از مایه درست شده پر کنید.
  • روی مایه را با کنجد تزئین کنید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.

 

کیک بدون تخم مرغ گردویی یا کماج شما آماده‌ی سرو است …

کیک گردو و کشمش بدون تخم مرغ


اگر شما نیز تجربه‌ ای از درست کردن کیک بدون تخم مرغ دارید، آن را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا