توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سالاد استانبولی

آموزش طرز تهیه سالاد استانبولی . با این آموزش آشپزی در مجله سیراف همراه باشید.

آموزش طرز تهیه سالاد استانبولی . با این آموزش آشپزی در مجله سیراف همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی استامبولی خرد شده به قطعات متوسط 450 گرم
لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت 1 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
موسیر خرد شده 1 عدد
سرکه سفید یا قرمز 2 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
خردل 2 قاشق سوپ خوری
رزماری تازه 1 قاشق سوپ خوری
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
زیتون هسته گرفته دونیم شده 1/4 پیمانه

طرز تهیه

1-سیب زمینی‌های استانبولی را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار دهید.

2-لوبیا سبز را روی آن بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن بپاشید.

3-روی ظرف را ببندید و مواد را با قدرت ۱۰۰% به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو بپزید.

4-این مخلوط را یک بار به هم بزنید و آب اضافه آن را بگیرید.

5-برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم بریزید و خوب تکان دهید.

6-مخلوط سیب زمینی، سس و زیتون‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

7-این سالاد را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید
طرز تهیه سالاد استانبولی

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا