توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

مواد لازم برای بیسکوییت با رویه شکلات: تخم مرغ ۱ عدد شکر ۷۵ گرم کره ۱۶۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای بیسکوییت با رویه شکلات:

 

تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۵ گرم
کره ۱۶۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ۱۷۰ تا ۱۵۰ گرم
پودر نشاسته حدود ۷۰ گرم
شکلات تخته‌ای ۱۲۰ گرم

 

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات:

 

آرد و نشاسته و وانیل و شکر را مخلوط کرده و کره را به آن اضافه کنید تا کاملا کره به خورد مواد برود. تخم مرغ را اضافه نموده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه سه میلیمتر با وردنه پهن کنید و با قالب مورد نظر قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ بیسکوییت‌ها طلایی شود. بعد از پخت روی بیسکوییت‌ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را مغز گردو نیم شده یا بادام قرار دهید.

 

در ابتدا ۱۵۰ گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد.

 

 

منبع:بیتوته

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا