پلوی فلفل دلمه ای؛ خوش عطر و جدید
چی لازم دارم: برنج- ۴ پیمانه فلفل سیاه -یک قاشق چای خوری پیاز - ۲ عدد مرغ - ۳ عدد سینه مرغ زردچوبه و نمک - به میزان لازم
چی لازم دارم:
برنج- ۴ پیمانه
فلفل سیاه -یک قاشق چای خوری
پیاز – ۲ عدد
مرغ – ۳ عدد سینه مرغ
زردچوبه و نمک – به میزان لازم
فلفل دلمهای زرد، سبز و نارنجی – هر کدام یک عدد
زعفران ساییده شده – به مقدار موردنیاز
کره – به مقدار دلخواه
چطور بپزم:
ابتدا برنج را در آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد.
مرغها را با چند لیوان آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پیازها را پوست و خلالی خرد کنید.
کف روی آب مرغ را بگیرید و نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد.
فلفل دلمه ایها را خلالی خرد، آب مرغ را جدا کنید و برنج و فلفل دلمه ایها را بگذارید تا با آب مرغ بپزند.
بعد از این که با شعله زیاد آب برنج تان تبخیر شد، مقداری کره یا روغن اضافه کنید.
دمکنی را بگذارید و اجازه دهید پلو دم بکشد.
پس از این که پلو و فلفلها پخت میتوانید آن را با فیلههای پخته شده سرو کنید.
اگر خواستید، میتوانید فیلهها را با کره تفت دهید.
فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C. و A. است و اگر به صورت خام مصرف شود به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن کمک خواهد کرد.