توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه طرز تهیه دسر خرما ی خانگی

مواد لازم برای تهیه  دسر خرما : بسکوئیت نرم شده :               ۲ و ۳/ ۱ لیوان شیر عسل :                       ۴/ ۳ لیوان خرما بدون هسته :                ۱ و ۲/ ۱ لیوان مغز گردو نرم شده :               ۲/ ۱ لیوان

مواد لازم برای تهیه  دسر خرما :

بسکوئیت نرم شده :               ۲ و ۳/ ۱ لیوان

شیر عسل :                       ۴/ ۳ لیوان

خرما بدون هسته :                ۱ و ۲/ ۱ لیوان

مغز گردو نرم شده :               ۲/ ۱ لیوان

کره :                                 ۲۰۰ گرم

شکلات مایع :                       مقداری برای تزئین

طرز تهیه دسر خرما ی خانگی :

دسر خرما

۱ – خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.

۲ – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.

۳ – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.

۴ – بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

۵ – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

۶ – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.

۷ – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

۸ – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

نکته: روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا