دستورالعمل آسان Masala Chai | دستور العمل های بیکر مینیمالیستی
بنگر ، یک فنجان چای به طور جدی رویایی. این ماده خامه ای ، لبنیات ، شیرین کننده ، کافئین اختیاری و کاملاً ادویه دار است.
بنگر ، یک فنجان چای به طور جدی رویایی. این ماده خامه ای ، لبنیات ، شیرین کننده ، کافئین اختیاری و کاملاً ادویه دار است.
در حال حاضر دستور العمل هایی را در وبلاگ برای شما داریم Chai Mix بدون کافئین و وگان چای لاته. اما هرچه بیشتر با شخصی سازی ادویه ها و تکمیل طعم بیشتر بازی کردیم ، به این نسخه رسیدیم که از زنجبیل تازه و ادویه های کامل استفاده می کند.
باید بگوییم ، این جام کامل چای است. ساوون! بگذارید به شما نشان دهیم که این دستورالعمل چقدر آسان و کاملاً نگران کننده نیست.
این دستور العمل ماسالا چای ، تعادل مناسب تند و شیرین است. و فقط در جمع می شود 25 دقیقه با 8 مواد تشکیل دهنده که در 1 گلدان
ماسالا چی چیست؟
Masala chai یک چای ادویه ای خامه ای است که محبوب ترین آن در هند است اما به طور فزاینده ای در سراسر جهان لذت می برد. تفاوت اصلی بین چای و ماسالا چای این است که ماسالا چای شامل ادویه جات است ، در حالی که چای فقط چای و شیر است.
چای معمولاً با چهار جزء ساخته می شود:
- چای سیاه (ترجیح می دهیم برگ های گشاد یا گشاد ، برگردان در صورت امکان)
- شیر (ما بدون نارگیل با نارگیل و / یا بادام زمینی رفتیم)
- شیرین کننده (ما برای کمی شربت افرا رفتیم)
- ادویه ها (زنجبیل ، دارچین ، میخک ، هل ، فلفل سیاه)
ادویه جات بسته به دستور العمل متفاوت است ، اما ترکیب مورد علاقه ما دارچین ، هل ، فلفل سیاه ، میخک و زنجبیل است.
چای چای درست کنید
نسخه الهام گرفته شده ما با خرد کردن ادویه ها در یک ملات و گندم (یا یک تخته برش و تابه سنگین انجام خواهد شد) شروع می شود.
کمی خرد کردن ادویه ها آنها را بیشتر باز می کند و باعث تزریق قوی تر می شود (بنابراین شما از مقدار کمتری عطر و طعم بیشتری می گیرید) ، بسته بندی بیشتر پانچ را با مواد کمتری و هزینه کمتری انجام می دهید.
ادویه های خرد شده را با آب و زنجبیل تازه رنده شده به قابلمه اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا بجوشد. رنده زنجبیل باعث ایجاد طعم قوی تر زنجبیل می شود. اما اگر gingery chai چیز شما نیست ، به جای خرد کردن برش بزنید و / یا مقدار آن را کمی کاهش دهید.
ما ترجیح می دهیم که ابتدا فقط در آب بخوریم از آنجا که ما می دانیم این یک تزریق قوی تر از اضافه کردن شیر خیلی زود است.
سپس چای سیاه و شیر بدون لبنی اضافه شده و کمی گرم می شود. برای یک نوشیدنی پر کالبدی ، دوست داریم از شیرهای غلیظ و غنی از لبنیات غلیظ مانند غذاهای ما استفاده کنیم شیر جو دوسر نارگیل.
سپس همه چیز باقی مانده اضافه کردن شیرین کننده مورد نظر و کرنش است.
این نوشیدنی عالی برای لذت بردن از نوازش با پتو و کتاب خوب است. یا یک دسته بزرگ درست کنید و دوباره روی اجاق گاز یا در مجدداً گرم کنید فروت شیر در روزهای شلوغ
ما امیدواریم که شما این چای را دوست داشته باشید! این است:
تند
گرم شدن
کافئین اختیاری است
راحت
به طور طبیعی شیرین است
و ساده برای ساخت
بیشتر دستورهای Chai
اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!
دستور العمل آسان Masala Chai
یک دستور العمل چای خوشمزه و آسان و بدون لبنی تهیه شده با ادویه های کامل. این غذای تند ، راحت ، به طور طبیعی شیرین است و فقط در یک گلدان با 8 ماده تشکیل شده است!
زمان آماده سازی 5 دقایق
زمان پخت 20 دقایق
زمان کل 25 دقایق
خدمات: 3 (فنجان ها)
دسته بندی:
نوشیدنی
غذا:
لبنیات ، وگان
فریزر دوستانه
نه
آیا آن را نگه می دارد؟
3-4 روز
عناصر
- 1
کل
چوب دارچین - 6-8
سبز
غلاف هل - 1
قاشق غذاخوری
کلوچه های فلفل سیاه - 3-4
کل
میخک ها - 2 ½
فنجان ها
اب - 2
قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده
(برای طعم زنجبیل کمتر شدید ، به جای رنده کردن برش بزنید) - 3
قاشق غذاخوری
چای سیاه برگ شل
(یا کیسه های چای سیاه 3-4 پوند // در صورت لزوم از دمنوش) - 2
فنجان ها
شیر بدون لبنیات
(ما شیر یولاف ، شیر نارگیل و شیر کاسنی را ترجیح می دهیم // از شیرهای غلیظ غلیظ تر و غنی تر مانند شیر نارگیل کنسرو شده یا ما استفاده می کنیم جو دوسر دستور تهیه کرم چای!) - شیرین کننده مانند استویا ، شکر نیشکر ارگانیک یا شربت افرا برای طعم دادن به آن
دستورالعمل ها
-
چوب دارچین ، غلاف هل ، فلفل دلمه ای و میخک را به ظرف یک عدد اضافه کنید ملات (یا تخته برش) و از خردل (یا تابه سنگین) برای خرد کردن ادویه ها استفاده کنید. شما به یک پودر خیس نمی شوید ، فقط کمی به قطعات کوچک خرد می کنید (به عکس مراجعه کنید).
-
به یک قابلمه متوسط ادویه های خرد شده ، آب ، و زنجبیل رنده شده (یا خرد شده) را اضافه کنید و روی حرارت زیاد جوش بیاورید. (توجه داشته باشید: برای چای کمتری از جنس زنجبیل ، مقدار زنجبیل و برش را به جای رنده کردن کاهش دهید). سپس گرما را کمی تا متوسط یا متوسط کم کنید و یک سمپاش را به مدت 15 دقیقه یا تا حدود یک سوم کاهش دهید.
-
چای (برگ یا کیسه های گشاد) و شیر عاری از لبنیات (ما عاشق نارگیل کنسرو سبک هستیم) و حرارت را کم کنید. پخت و پز را به مدت 5 دقیقه بپوشانید و اجازه دهید تا طعم ها جوشیده شوند. سپس گرما را خاموش کرده و بگذارید 5 دقیقه بیشتر بماند (پوشانده شود) یا برای طعم عمیق تر.
-
شیرین کننده مورد نظر را به طعم اضافه کنید (ما استویا یا شربت افرا را ترجیح می دهیم ، اما شکر سنتی تر است). فشار از طریق صاف کننده مش ریز قبل از خدمت
-
باقی مانده های خنک و خنک را که در یخچال پوشانده اید تا 3-4 روز نگه دارید. دوباره روی اجاق گاز یا در مجددا گرم کنید فروت شیر. فریزر دوستانه نیست.
یادداشت
* اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که با خانگی ما محاسبه می شود شیر جو دوسر نارگیل و با استویا شیرین شد.
تغذیه در هر وعده (1 از 3 لیوان)
- کالری: 200
- چربی: 13.5 گرم
- چربی های اشباع شده: 5.9 گرم
- چربی اشباع نشده 1.61 گرم
- چربی اشباع شده: 4.7 گرم
- سدیم: 21mg
- پتاسیم: 283mg
- کربوهیدرات: 19.4 گرم
- فیبر: 3 بار
- قند: 4.9 گرم
- پروتئین: 5 گرم