توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

پنکیک موز مخلوط کن (بدون گلوتن!) | دستور العمل های بیکر مینیمالیستی

آنها حدود 5 دقیقه در مخلوط کن ساخته می شوند ، به طور طبیعی شیرین و سالم هستند و مانند یک رویا پخته می شوند. بگذارید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام شده است!

 

پنکیک موز بلندر مخلوط شده با کره بادام زمینی و میوه تازه است

این پنکیک ها به همان اندازه ایده آل هستند که می آیند.

آنها حدود 5 دقیقه در مخلوط کن ساخته می شوند ، به طور طبیعی شیرین و سالم هستند و مانند یک رویا پخته می شوند. بگذارید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام شده است!

موز ، آرد بادام ، و سایر مواد لازم برای تهیه دستور تهیه آسان پنکیک موز

 

طرز تهیه پنکیک موز

روش های بی شماری برای تهیه پنکیک موز وجود دارد ، اما ممکن است استدلال کنیم که این ساده ترین است؟ به سادگی مواد را در مخلوط کن ریخته ، چند بار پالس کنید ، و بم – خمیر پنکیک موز کامل!

تخم مرغ را در مخلوط کن با مواد دیگر برای تهیه دستور العمل پنکیک موز ما قرار دهید
مخلوط کن پر از خمیر برای تهیه دستور تهیه پنکیک موز

تمام کارهایی که باقی مانده است اینست که آنها را روی اجاق گاز تا قهوه ای طلایی بپزید و با فیبرهای دلخواه سرو کنید! ممکن است کره بادام زمینی ، موز خرد شده ، توت ها و شربت افرا را پیشنهاد کنیم؟

بشقاب پر شده با پنکیک موز تهیه شده با جو دوسر

امیدواریم که این پنکیک ها را دوست داشته باشید! آنها:

کرکی
تزریق موز
به طور طبیعی شیرین است
رضایت بخش
سریع و آسان برای ساخت
& فوق العاده خوشمزه!

این باعث می شود صبحانه نسبتاً سریع روزانه در هفته یا برهنه آخر هفته تنبل! آنها همچنین به زیبایی (در توستر ، مایکروویو ، یا اجاق گاز با یک درب) صرفه جویی و گرم کردن مجدد آنها را انجام می دهند ، و این امر را برای صرفه جویی در غذا برای صرفه جویی در وقت در صبح های شلوغ بسیار عالی می کند.

دستور العمل های آسان تر پنکیک

اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!

برش هایی که از پشته پنکیک موز برداشته شده در بالای کره بادام زمینی و میوه تازه قرار دارد

پنکیک موز مخلوط کن (بدون گلوتن!)

پنکیک موز پرزدار ، کرکی ، آسان برای ساخت! طبیعتاً شیرین ، لبنیات و فاقد گلوتن ، آنها بهترین نوع درمان صبحانه آخر هفته / روزانه هستند!

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 30 دقایق

خدمات: 10 (پنکیک)

دسته بندی:

صبحانه

غذا:

لبنیات بدون گلوتن

فریزر دوستانه

1 ماه

آیا آن را نگه می دارد؟

2-3 روز

عناصر

پنکیک

  • 2
    کم اهمیت
    موزهای رسیده (زرد با لکه های قهوه ای) ، 1 پیمانه پوره شده
  • 2
    قاشق غذاخوری
    پودر خمیرمایه
  • 1-2
    قاشق غذاخوری
    شربت افرا
    (یا زیر استویا برای طعم // یا حذف)
  • 1
    قاشق غذاخوری
    کره بدون لبنیات ذوب شده یا روغن آووکادو
    (بعلاوه بیشتر برای پخت و پز)
  • 1
    قاشق غذاخوری
    عصاره وانیل
    (یا زیر یکی دیگر از عصاره یا مرکبات مرکب از انتخاب)
  • 2
    بزرگ
    تخم مرغ *
    (محدوده آزاد ، ارگانیک در صورت امکان)
  • 1/2
    فنجان
    شیر بدون لبنیات
    (پنیر و بادام بهترین هستند)
  • 1/3
    فنجان
    آرد جو دو سر
    (اطمینان حاصل کنید که بدون گلوتن)
  • 1
    فنجان
    آرد بادام
    (نه وعده غذایی بادام)
  • 1/4
    فنجان
    مخلوط آرد بدون گلوتن
    (گندمهای زیر کامل ، از کلیه اهداف جدا نشده یا اگر به صورت GF گفته نشود)

برای خدمات اختیاری

دستورالعمل ها

  1. به یک مخلوط کن با سرعت بالا موزهای رسیده پوست کنده ، پودر بیکینگ ، شربت افرا ، کره ذوب شده یا روغن ، وانیل ، تخم مرغ و شیر عاری از لبنیات را اضافه کنید. چند بار آن را بپوشانید و پالس کنید تا فقط ترکیب شود (مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشوید).

  2. آرد جو دوسر ، آرد بادام و آرد فاقد گلوتن را چند بار دوباره مخلوط کرده و پالس کنید تا فقط ترکیب شود (چند تکه خوب است – مراقب باشید که بیش از حد مخلوط نشوند). کنار بگذارید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.

  3. یک ماهی گرم را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید (ما دوست داریم این چدن بزرگ) پس از داغ شدن ، حرارت را تا کم کنید ، مقداری روغن را برای آبکش کردن قابلمه اضافه کنید ، و روغن آن را چرخانده تا کف قابلمه را بپوشاند. 1 دقیقه صبر کنید تا روغن گرم شود ، سپس مقادیر تقریبا 1/4 فنجان خمیر را بریزید ، فقط به همان اندازه که در قابلمه راحت قرار می گیرد. سپس پوشش و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که قسمت زیرین قهوه ای طلایی شود ، بپزید ، حباب ها در بالا ظاهر می شوند ، و لبه ها خشک می شوند.

  4. کشف کنید ، با دقت تلنگر بزنید و 3 دقیقه دیگر بپزید کشف شده یا تا قسمت زیرین قهوه ای طلایی است. تکرار کنید تا تمام خمیرها استفاده شوند – همانطور که دستور العمل نوشته شده است ، حدود 10 پنکیک. از طرف دیگر ، خمیر پخته نشده را که در یخچال تا 2 روز پوشانده شده است ، ذخیره کنید و در صورت نیاز طبخ کنید.

  5. همانطور که هست یا بالاتر با کره گردو یا کره بدون لبنیات ، میوه و شربت افرا یا عسل دلخواه سرو کنید. پنکیک های خنک شده را که در یخچال قرار دارد تا 2-3 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید. دوباره در مایکروویو یا در فر 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

یادداشت

* این دستور العمل از تخم مرغ سود می برد. برای یک گزینه وگان ، سعی کنید این دستور العمل بجای.
* اطلاعات تغذیه ای تخمین تقریبی با مقدار کمتری شربت افرا ، کره بدون لبنیات میوکو ، شیر بدون پنیر میوکو و بدون مواد اختیاری است.

تغذیه در هر وعده (1 از 10 پنکیک)

  • کالری: 158
  • چربی: 9.8 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.8 گرم
  • چربی اشباع نشده 1.68g
  • چربی اشباع شده: 4.15 گرم
  • کلسترول: 37mg
  • سدیم: 163mg
  • پتاسیم: 190mg
  • کربوهیدرات: 14.5 گرم
  • فیبر: 2.3 گرم
  • قند: 4.3 گرم
  • پروتئین: 4.6 گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا