توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

سیب زمینی شیرین و هویج پوره کرکی

بیشتر دوستان من می توانند تصدیق کنند که اگر آنها را به اندازه کافی طولانی بشناسم ، احتمال دارد که از آنها الهام بگیرم. این یک استثنا نبود با یک دوست جدید که عکسی از برخی از هویج های پوره شده را با زردچوبه و قهوه ای که او ساخته بود برای من مشخص کرد و به من گفت داشته است آنها را امتحان کنید.

 

کاسه سیب زمینی شیرین پوره و هویج سالم تهیه شده با زردچوبه و سیر

بیشتر دوستان من می توانند تصدیق کنند که اگر آنها را به اندازه کافی طولانی بشناسم ، احتمال دارد که از آنها الهام بگیرم. این یک استثنا نبود با یک دوست جدید که عکسی از برخی از هویج های پوره شده را با زردچوبه و قهوه ای که او ساخته بود برای من مشخص کرد و به من گفت داشته است آنها را امتحان کنید.

بنابراین من کاری را انجام دادم که هر دوست خوب انجام می داد. من او را دعوت کردم و او را برای آنها آشپزی کردم. و مطمئناً ، من قلاب شده بودم.

من از آن زمان (با اجازه) دستور کار را دوباره اصلاح کردم تا سبک من بیشتر شود. و باید بگویم ، این پودر هویج سیب زمینی شیرین به یک طرف مورد علاقه جدید در اطراف خانه ما تبدیل شده است. بگذارید به شما نشان دهیم که ساختن آن چقدر آسان است!

هویج ، سیب زمینی شیرین ، زنجبیل ، سیر ، زردچوبه ، کره وگان و نمک دریایی برای تهیه سیب زمینی شیرین و گیاهی وگان

 

این دستور تهیه آسان است و فقط لازم است 30 دقیقه و 7 ماده تشکیل دهنده.

طرز تهیه سیب زمینی شیرین پوره

تهیه سیب زمینی شیرین پوره می تواند کمی سخت تر از آن باشد سیب زمینی پوره معمولی زیرا بافت هر دو از سیب زمینی های سفید / زرد ملایم تر است و همچنین هنگام پخت آنها می توانند کمی تندتر باشند.

به همین دلیل ، سیب زمینی های شیرین به طور معمول به زمان کمتری برای جوشیدن نیاز دارند و می توانند از مخلوط شدن در یک پردازنده مواد غذایی در مقابل درست کردن آن با دست استفاده کنند.

برای تهیه دستور تهیه سیب زمینی شیرین ماست ، آب آن را روی یک قابلمه هویج و سیب زمینی شیرین بریزید

چه مدت جوشانده سیب زمینی شیرین برای سیب زمینی پوره است

سیب زمینی های شیرین هنگامی که چندین قطعه را با چاقو سوراخ می کنید ، آماده رنده شدن هستند و سیب زمینی ها به راحتی از بین می روند – بسته به اندازه سیب زمینی و گلدان پخت و پز ، تقریباً 12-20 دقیقه.

وقتی شک دارید ، سبقت گرفتید. هیچ کس دوست ندارد سیب زمینی های پوره شده خود را جوید.

استفاده از ماسه سیب زمینی برای پوره کردن سیب زمینی شیرین و هویج با کره وگان و سیر خرد شده

با سیب زمینی شیرین باقیمانده چه کار کنیم؟

بسیاری از کاربردهای خوشمزه برای سیب زمینی شیرین شده باقیمانده وجود دارد!

پردازنده مواد غذایی پر از دستور العمل های سیب زمینی شیرین و هویج ماست

ما امیدواریم که شما این عاشق را دوست داشته باشید! این است:

  • خامه ای
  • شور-شیرین
  • پرتقال پر جنب و جوش
  • بسته بندی شده با ویتامین ها و مواد مغذی
  • راحت
  • & فوق العاده خوشمزه

این یک طرف مناسب برای سفرهای تعطیل شما و فراتر از آن خواهد بود! بیشتر با کره بدون لبنیات و گیاهان تازه یا سیر خرد شده برای لگد زدن بیشتر

دستور العمل های سیب زمینی شیرین تر

اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!

کاسه سیب زمینی شیرین شده بابونه و هویج تهیه شده با سیر و زردچوبه

سیب زمینی شیرین و هویج پوره کرکی

سیب زمینی های شیرین و هویج پخته شده ای فوق العاده پر جنب و جوش و خارق العاده که با زردچوبه ، زنجبیل ، سیر تازه و کره بدون لبنیات سرخ شده اند. طرف نهایی شور و شیرین!

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 30 دقایق

خدمات: 8 (وعده 1/2 فنجان)

دسته بندی:

ظرف جانبی

غذا:

بدون گلوتن ، بدون غلات ، وگان

فریزر دوستانه

نه

آیا آن را نگه می دارد؟

4-5 روز

عناصر

سیب زمینی و Carrot

  • 2
    متوسط
    سیب زمینی های شیرین ، پوست کنده و خرد شده را به قطعات بزرگ نیش می زنیم
  • 4
    متوسط
    هویج ، پوست کنده و خرد شده را به قطعات بزرگ نیش خورده خرد کنید
  • اب

رستوران

  • 2-3
    قاشق غذاخوری
    کره بدون لبنیات
    (ما ترازهای میوکو یا زمین را ترجیح می دهیم // اگر کره ویتامین ، کره لبنیاتی غیر آلی نیست)
  • 2
    میخک ها
    سیر
  • 1/4
    قاشق غذاخوری
    زنجبیل زمینی
  • 1/2
    قاشق غذاخوری
    زردچوبه پودر شده
  • نمک دریایی برای طعم دادن

برای خدمات اختیاری

  • کره اضافی از انتخاب
  • جعفری تازه
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی ها و هویج ها را بشویید ، پوست بگیرید و خرد کنید و به قطعات بزرگ نیش بزنید (عکس را ببینید) و به یک گلدان بزرگ اضافه کنید یا فر هلندی. برای اطمینان از غوطه وری در حدود 1 اینچ با آب بپوشانید.

  2. آب را روی حرارت زیاد جوش بیاورید. پس از جوش آمدن ، حرارت را تا دمای متوسط ​​کمی کاهش دهید و پخت و پز را با جوش کمی سریع ادامه دهید و به مدت حدود 10-15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی و هویج بسیار ملایم باشند (در هنگام سوراخ شدن باید به راحتی از چاقو بیفتند).

  3. هویج و سیب زمینی را تخلیه کرده و به قابلمه اضافه کنید (یا به یک غذاساز یا مخلوط کن برای یک اثر پوره شلاق خورده). کره دلخواه ، سیر خرد شده ، زنجبیل ، زردچوبه و نمک دریایی را به آن اضافه کنید تا طعم آن بیاید. مش (یا پوره) تا یکدست شود. ما یک پردازنده مواد غذایی پیدا کردیم تا از خامه تر بافت خود استفاده کند ، اما عملکرد آن نیز خوب است (این بافت بافت کمی بیشتر به خود می گیرد).

  4. کره بیشتری (یا مقداری آب) را در صورت نیاز به آن اضافه کنید تا خامه و یکدست شود. طعم و مزه را بر حسب نیاز تنظیم کرده و کره بیشتری را برای خامه ، ادویه جات ترشی جات ، یا نمک دریایی برای مزه دار شدن اضافه کنید.
  5. داغ سرو کنید. با کره اضافی دلخواه ، جعفری تازه ، و نمک و فلفل (همه اختیاری) چاشنی بزنید. باقیمانده های سرد شده را در یخچال تا 4-5 روز ذخیره کنید.

یادداشت

* اطلاعات تغذیه ای تخمین تقریبی با مقدار کمتری کره گیاهی میوکو ، با 1/4 قاشق غذاخوری نمک دریایی و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.

تغذیه در هر وعده (1 از 8 وعده نیم لیوان)

  • کالری: 65
  • چربی: 2.6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2 گرم
  • چربی اشباع نشده 0.04 گرم
  • سدیم: 128mg
  • پتاسیم: 215mg
  • کربوهیدرات: 9.9 گرم
  • فیبر: 1.9 گرم
  • قند: 2.8 گرم
  • پروتئین: 0.9 گرم
  • ویتامین A: 9706IU
  • ویتامین سی: 2.8mg
  • کلسیم: 21.7mg
  • اهن: 0.42mg

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا