توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

دستور العمل کوکتل ال دیابلو | یک میز مشترک

ال دیابلو یک توکیلا محبوب و ساده است کوکتل این یکی از مورد علاقه های جدید من است! کاسی با طعم دانه های سیاه و سفید ، تکیلا ، آب لیمو و آبجو زنجبیل در این آبگوشت آسان که برای پاییز مناسب است ترکیب می شوند!

ال دیابلو یک توکیلا محبوب و ساده است کوکتل این یکی از مورد علاقه های جدید من است! کاسی با طعم دانه های سیاه و سفید ، تکیلا ، آب لیمو و آبجو زنجبیل در این آبگوشت آسان که برای پاییز مناسب است ترکیب می شوند!

یک کوکتل آبجو زنجبیل مورد علاقه جدید!

اسرار نیست که من یک هوادار بزرگ کوکتل های زنجبیل آبجو هستم! خواه این باشد قاطر مسکو، آ روم مول ، یا یک تکیلا مول ، من همیشه برای نوعی کوکتل با آبجو زنجبیل آماده هستم!

 

اخیراً ال دیابلو را درست کردم و ذبح شد! Creme de cassis واقعاً نیش تکیلا و آبجو زنجبیل را متعادل می کند و طعمی عمیق تر و غنی تر به نوشیدنی می بخشد – و آن را به یک انتخاب مناسب برای پاییز تبدیل می کند!

اگر با آن آشنا نیستید Creme de Cassis (لیکور سیاه سیاه) یک عنصر فوق العاده در مجموعه شماست! آن را به شراب گازدار برای a اضافه کنید کیر رویال یا مورد علاقه من آن را روی انواع توت ها می ریزم کیک کره با توت های بوزی!

آنچه برای ساختن ال دیابلو لازم دارید

  • Reposado Tequila – تکیو reposado با نکات عسل و ادویه های گرم یکدست تر می شود و آن را به یک تکیلا مناسب برای این کوکتل تبدیل می کند.
  • Creme de Cassis – تعدادی از مارک های Creme de Cassis در بازار وجود دارد. من استفاده می کنم ماتیلد که طعم عالی دارد ، در یک بطری کوچک عرضه می شود و از قیمت مناسب برخوردار است!
  • آب لیموترش تازه – با تعداد کمی مواد تشکیل دهنده ، آب لیموترش تازه تغییری ایجاد می کند!
  • آبجو زنجبیل – من در مورد آبجو زنجبیل بسیار صحبت کرده ام و یک طرفدار بزرگ تب تب هستم. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد آبجو زنجبیل (و تفاوت آن با زنجبیل آل چیست!) بررسی کنید جین و زنجبیل آل ارسال برای تمام جزئیات!
  • تمشک تازه – کاملا اختیاری اما فکر می کنم آنها یک زیبایی چاشنی درست می کنند! اگر می توانید انواع موی سیاه (یا رشد!) پیدا کنید ، این حتی بهتر خواهد بود. اما ، زندگی در SoCal ، توت تازه نزدیکترین چیزی است که می خواهم بدست آورم!
  • نعناع تازه- کاملا اختیاری اما … خیلی زیبا!

چگونه آن را درست کنیم!

  1. آب لیموهای خود را آب کنید (می توانید این کار را چندین ساعت قبل انجام دهید.
  2. یخ را به یک لیوان کالینز یا مدل قدیمی اضافه کنید.
  3. در تکیلا بریزید.
  4. آب لیمو را اضافه کنید.
  5. کادر را اضافه کنید.
  6. با یک قاشق غذاخوری هم بزنید.
  7. بالا با آبجو زنجبیل.
  8. چاشنی بزنید و سرو کنید.

یادداشت های تست

این روش سنتی برای ساخت ال دیابلو نیست! به طور کلی ، کوکتل های ساخته شده با آب مرکبات و شیرین کننده (یعنی Creme de Cassis) خرد می شوند.

در آزمایش ، من هم تکان خوردن و هم زدن را امتحان کردم و فهمیدم که لرزش تفاوت معنی داری ندارد. و از آنجا که من هستم همه در مورد ساده نگه داشتن چیزها ، من تصمیم گرفتم که از روش متزلزل استفاده نکنم! اما برای پاک کننده های موجود در آنجا – به هر حال ، تکیلا ، آب لیموترش و کرم د کاسیس را در یک قلع شاکر مخلوط کرده و از بین ببرید!

من فکر می کنم شما دوست خواهید داشت!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

دستور العمل کوکتل ال دیابلو

ال دیابلو یک توکیلا محبوب و ساده است کوکتل این یکی از مورد علاقه های جدید من است! کاسی ، طعم ، طعم ، آب لیمو و آبجوش زنجبیل شیرین با طعم سیاه ، در این غذای ساده و مناسب برای پاییز ترکیب شده اند!

چاپ پین نرخ به کلکسیون اضافه کن به مجموعه ها بروید

دوره: کوکتل

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: کوکتل تکیلا ، تکیلا reposado

خدمات: -15

کالری: 240کیلوکالری

عناصر

  • 2 اوز reposado tequila
  • 1/2 اوز آب لیموترش تازه
  • 3/4 اوز Creme de Cassis
  • 4 اوز آبجو زنجبیل
  • 2 توت تازه اختیاری
  • 1 جوانه نعناع اختیاری

دستورالعمل ها

  • یخ را به یک لیوان کالینز یا مدل قدیمی اضافه کنید.
  • تکیلا ، آب لیموترش و کرم د کاسیس را اضافه کرده و هم بزنید.
  • بالا با آبجو زنجبیل.
  • در صورت تمایل با تمشک تازه و نعنا تهیه کنید.

تغذیه

کالری: 240کیلوکالری | کربوهیدرات: 18گرم | پروتئین: 1گرم | چربی: 1گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | سدیم: 11میلی گرم | قند: 17گرم | ویتامین سی: 5میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا