توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

خورش مرغ آسان مراکش | یک میز مشترک

خورش مرغ مراکشی - ران مرغ فوق العاده مرغوب ، ادویه جات ترشی جات ، و زردآلو این طعم آسان و گرم کننده خورش هفته را امتحان می کند!

خورش مرغ مراکشی – ران مرغ فوق العاده مرغوب ، ادویه جات ترشی جات ، و زردآلو این طعم آسان و گرم کننده خورش هفته را امتحان می کند! این خورش آسان مراکش ظرف کمتر از یک ساعت آماده است اما مزه هایی شبیه به آن است که در تمام طول روز شبیه سازی شده است!

ساخته شده با ران مرغ بدون پوست و بدون پوست ، این دستور غذای کاملاً خوش طعم مراکش خوراکی یک مورد علاقه هفتگی است به همراه مرغ مراکش و مرغ ترشی ماست. کاسه خود را با مقداری تمیز کنید نان لواش – یک نان بدون مخمر سریع و آسان!

بشقاب بزرگ با خورش مرغ Morrocan یا Tagine همانطور که در مراکش نامیده می شود.

مرغ مراکش

این خورش مرغ مراکش یا برچسب زدن یکی از موارد مورد علاقه من است ران مرغ مرغوب با یک خمیر ادویه معطر خرد شده و با پیاز ، آب پرتقال و زردآلو مخلوط می شود. می توانید این کار را در یک هفته پر مشغله هفته پرتاب کنید ، یا آن را به عنوان یک غذای جشن و شایسته از شرکت برای جمع استفاده کنید.

کلمه برچسب زدن به غذای سنتی مراكش مراكشی ، مرغ یا غذاهای دریایی اشاره می شود كه با سبزیجات ، ادویه جات ترشی جات ، و گاهی اوقات زیتون و / یا میوه تفت داده می شوند. این کلمه همچنین به ظرف سرامیکی مخروطی اشاره دارد که این خورش ها در آن پخته می شوند ، اما برای تهیه آن نیازی به آن ندارید!

من از فر هلندی خود استفاده کردم ، اما هر گلدان پهن با درب کار می کند!

مواد لازم برای تهیه آن

  • مرغ – من دوست دارم استفاده کنم بدون ران و بدون پوست در این دستور العمل به دلیل عطر و طعم غنی آنها ، اما می توانید این کار را با سینه های مرغ و / یا طبل درست کنید. نکته: اگر از پوست روی مرغ استفاده می کنید ، می خواهید قبل از سرو چربی را از خورش کم کنید. اگر روز قبل از برنامه ریزی برای تهیه آن دستور العمل را تهیه کردید ، چربی از بین می رود زیرا در یخچال جامد می شود.
  • پیاز قرمز – پیازهای قرمز از پیازهای قهوه ای شیرین تر و سفت تر هستند بنابراین ادویه ها را غرق نمی کنند. اگر پیاز قرمز ندارید ، قطعاً می توانید یک پیاز قهوه ای را جایگزین کنید!
  • سیر – سیر تازه خیلی بهتر از بطری است!
  • روغن زیتون – نیازی به استفاده از وسایل ارزشمند – صرفه جویی در مصرف سالاد خود را ندارید!
  • ادویه ها – دارچین ، چوب دارچین ، زردچوبه ، زنجبیل ، جوز هندی ، آردپس ، فلفل سفید و فلفل سیاه.
  • زعفران – این اختیاری است اما به خورش یک رنگ و عطر دلپذیر می بخشد!
  • Cilantro
  • جعفری
  • کره
  • آب پرتقال – تازه فشرده بهترین طعم را دارد!
  • زردآلو – اگر می توانید زردآلو خشک کالیفرنیا را پیدا کنید ، آنها چاق ترین هستند و بهترین طعم را دارند.
عکس نزدیک این دستور غذای خورش مرغ مراکش را روی یک بشقاب با کوسکوی ساده زیر آن قرار دهید.

طرز تهیه خورش مرغ مراکش

  1. مخلوط کردن خمیر ادویه را بالا ببرید. نکته: اگر در سال گذشته از این ادویه ها استفاده نکردید ، خود را با یک دسته جدید معالجه کنید! بازارهای قومی منبع خوبی برای ادویه ها هستند و شما می توانید آنها را در مقادیر کمی دریافت کنید! فراموش نکنید که من را بگیرید راهنمای بازار خاورمیانه با تو!
  2. اسلاتر خمیر ادویه را روی مرغ بگذارید و بگذارید در حالی که پیازها را می پزید مارینت کنید.
  3. مرغ را به پیازها اضافه کنید و از هر دو طرف به آرامی قهوه ای بزنید.
  4. ژنتیکی بمیر به مدت 20 – 45 دقیقه. چرا تفاوت بزرگ در زمان؟ زمان پخت و پز در واقع به اندازه (قطعات) مرغ و اینکه آیا آنها استخوانی دارند بستگی دارد. مرغ استخوانی برای پخت و پز بیشتر طول می کشد. من از ران های بی فایده استفاده کردم که در اندازه کوچک بودند و مرغ در 20 دقیقه انجام شد. توصیه می کنم مرغ را بعد از 20 دقیقه چک کنید تا مرغ را بیش از حد نکشید!
  5. زردآلو را آماده کنید! آب پرتقال ، زردآلو ، کره ، شکر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک اضافه کرده و به جوش می آوریم. تا حدود 1/2 مایع کم شود و مایع شربت شود ، جوش می آورد. پس چرا این مرحله؟ کاهش مایع باعث تقویت طعم های نارنج و زردآلو می شود. من می دانم که فقط ریختن همه آن در گلدان وسوسه انگیز است اما در برابر میل! این ظرف است همه در مورد لایه لایه ها!
  6. هنگامی که زردآلو شکسته شود و مایع شربت است ، چوب دارچین را بیرون آورده و مخلوط را به مرغ اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود و بعد چاشنی ها را تنظیم کرده و تنظیم کنید.
  7. هنگامی که مرغ از طریق آن پخته شد ، از هر چربی (اگر از تکه های مرغ پوست استفاده می کنید) استفاده کنید و سپس سرو کنید!
عکس های مرحله به مرحله از نحوه ساخت خورش مرغ مراکش!
عکس های مرحله به مرحله که نشان می دهد ساخت این خورش مرغ یا Tagine چقدر آسان است!

نکات سرویس دهی و ذخیره سازی!

  • این دستور العمل آنقدر طعم دار است که فقط به آن احتیاج دارید طرف های ساده برای تکمیل غذا آن را به صورت ساده سرو کنید دانه های کوسکوس برای خیساندن تمام آن سس فوق العاده! یک سالاد سبز یا سبزیجات ساده را اضافه کنید – این تنها چیزهایی است که شما نیاز دارید!
  • دوست دارید قبل از زمان ظروف درست کنید؟ سپس این خورش باید در لیست شما باشد! اگر خورش یک شبه استراحت کند ، طعم ها بهتر می شوند. حتی بهتر ، مثل یک رویا یخ می زند!
  • همچنین می توانید آلوهای زردآلو را جایگزین کنید. آلوها طعم عمیق تر و غنی تری به خورش می بخشند!

دیگر دستور العمل های مرغ برای وسوسه کردن شما!

  • کاری مرغ – مرغ تندرن را با سس گوجه فرنگی ملایم تند تند زده اید
  • مرغ تیکا – مرغ مناقصه در یک ماریناد ماست با ادویه خرد شده ترشی شده است
  • یک سوپ لیکی بگیرید – سوپ سنتی اسکاتلندی مرغ و تره فرنگی!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

خورش مرغ مراکش

خورش مرغ مراکش – خار مرغ مرغوب ، ادویه جات معطر و زردآلو این طعم آسان و گرم کننده هفته ی هفته را برای شما مهیا می کند! این خورش آسان موروکان در کمتر از یک ساعت آماده است اما مزه هایی شبیه به آن است که در تمام طول روز simmered شده اند!

چاپ پین نرخ به کلکسیون اضافه کن به مجموعه ها بروید

دوره: غذای اصلی

غذا: خاورمیانه ای

کلمه کلیدی: مرغ برنجی ، خورش مرغ ، تانک مرغ

زمان آماده سازی: 25 دقایق

زمان پخت: 50 دقایق

زمان کل: 1 ساعت 15 دقایق

خدمات: 4

کالری: 550کیلوکالری

عناصر

  • 2 پوند ران مرغ بدون پوست و بی پوست
  • 1 خرج کردن رشته زعفران
  • 3 میخک ها سیر فشرده شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سفید خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین زمینی
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1/2 قاشق چایخوری ادویه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 3 قاشق غذاخوری قند تقسیم شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز قرمز برشهای نازک
  • 5 شاخه ها cilantro
  • 5 شاخه ها جعفری
  • 1 فنجان زردآلو خشک
  • 1/2 فنجان آب پرتقال تازه
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 چوب دارچین
  • 1 قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل ها

  • در صورت استفاده از زعفران ، زعفران را به یک کاسه کوچک اضافه کرده و 2 قاشق غذاخوری آب گرم را اضافه کنید. کنار بگذارید.
  • در یک کاسه کوچک تمام ادویه های زمینی ، سیر فشرده شده ، نمک و 1/2 قاشق چای خوری شکر را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط زعفران و آب را به ادویه اضافه کنید. در صورت عدم استفاده از زعفران ، 2 قاشق غذاخوری آب گرم را به مخلوط ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
  • خمیر ادویه را در تمام ران مرغ پخش کنید. بگذارید در حالی که پیازها را آماده می کنید ، در دمای اتاق مارینت کنید.
  • در یک قابلمه بزرگ با درب ، روغن زیتون ، 1/4 فنجان آب و پیاز را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​و کم حرارت بپزید تا زمانی که پیازها نرم شوند و تازه شروع به رنگ کردن کردند ، حدود 20 دقیقه.
  • مرغ را اضافه کرده و از هر طرف به مدت 3 دقیقه بپزید. 1/4 فنجان آب و مایه دار و جعفری را اضافه کنید.
  • درپوش را روی گلدان قرار دهید و گرما را در حد متوسط ​​تنظیم کنید تا خورش در یک تکان دهنده لخت باشد. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ تا دمای داخلی 165 درجه بپزد ، بپزید.
  • در حالی که مرغ در حال پخت و پز است ، زردآلو ، آب پرتقال ، چوب دارچین ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و سپس آن را به حالت سس شدن کاهش دهید.
  • به مدت 10 – 15 دقیقه بجوشد تا مایع تقریباً 1/3 کاهش یابد و کمی شربت شود.
  • چوب دارچین را برداشته و زردآلو و مایع را به مرغ اضافه کنید.
  • هم بزنید تا ترکیب شود.
  • طبق چاشنی چاشنی ها را چشید و تنظیم کنید.
  • اگر مرغ به دمای داخلی 165 درجه نرسیده است ، به مدت 5 دقیقه دیگر پختن مرغ را ادامه دهید. دما را دوباره بررسی کنید و پخت و پز را ادامه دهید تا مرغ به 165 درجه برسد.
  • سیلانترو و جعفری را برداشته و سرو کنید.

یادداشت

  • من در این دستور العمل از ران مرغ بی پوست و بی پوست استفاده کردم ، اما می توانید از سینه مرغ و / یا طبل استفاده کنید.
  • در صورت استفاده از پوست روی مرغ ، می خواهید سطح خورش را لاغر کنید تا چربی اضافی شما را از بین ببرد.
  • نکته: خورش را یک شبه یخچال و فریزر کنید. چربی به بالا می رود و جامد می شود ، و از بین بردن آن بسیار آسان است.
  • می توانید این خورش مرغ را تا یک روز از قبل تهیه کرده یا آن را برای نگهداری طولانی تر یخ بزنید.
  • برای گرم کردن خورش اگر یک روز از قبل ساخته شده است – روی اجاق گاز گرم کنید ، روی آن را گرم کنید ، تا زمانی که مرغ از طریق آن گرم شود ، پوشانده شود.
  • انجماد: این دستور العمل خیلی خوب منجمد می شود. بگذارید خورش کاملاً خنک شود و سپس به یک ظرف امن در فریزر منتقل کنید.
  • بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود و سپس دوباره گرم کنید ، در یک اجاق 350 درجه قرار دهید.
  • سرویس های پیشنهادی: این خورش ایده آل برای سرو کردن کوسکوز ساده برای ریختن آن سس دوست داشتنی است! یک سالاد ساده سبز مخلوط وعده غذایی را کامل می کند!

 

تغذیه

کالری: 550کیلوکالری | کربوهیدرات: 41گرم | پروتئین: 46گرم | چربی: 23گرم | چربی های اشباع شده: 7گرم | کلسترول: 231میلی گرم | سدیم: 792میلی گرم | پتاسیم: 1072میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 32گرم | ویتامین A: 1765IU | ویتامین سی: 21میلی گرم | کلسیم: 66میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا