آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

اجاق گاز آهسته سوپ مرغ مکزیکی

اجاق گاز آهسته سوپ مرغ مکزیکی مانند چیلیاد مرغ - اما تلاش بسیار کمتری می کند! سوپ اجاق گاز آهسته حساس که سریع پخته می شود اما پر از عطر و طعم است.

اجاق گاز آهسته سوپ مرغ مکزیکی مانند چیلیاد مرغ – اما تلاش بسیار کمتری می کند! سوپ اجاق گاز آهسته حساس که سریع پخته می شود اما پر از عطر و طعم است. 10 دقیقه با مقادیر کم ، و مقدار زیادی چاشنی برای طعم ضربه ای مکزیکی آماده می شوید.

دلچسب ، ضخیم ، سالم ، کاملاً خوشمزه!

اجاق گاز آهسته سوپ مرغ مکزیکی

این سوپ است که به خصوص فوق العاده برای طبخ در اجاق گاز آهسته فوق العاده است. پخت و پز آن کم و آهسته اجازه می دهد تا سینه مرغ به آرامی بپزد تا تند و خرد شود ، لوبیا و ذرت ادویه های آسمانی را در سوپ طعم دار مکزیکی جمع کنند و گوجه ها را شکسته و ضخیم می کنند.

بعد از اینکه مرغ خرد شده را به عقب انداختید ، دیگر لازم نیست که قبل از خدمت به غیر از گرفتن هر نوع پرپشت ، آن را تمام کنید. پنیر خرد شده ، خامه ترش یا ماست به همراه یک پاشیده گشنیز / گشنیز تازه به حداقل برسد.

در صورت اضافه کردن آووکادو و برخی از تراشه های ذرت خرد شده برای dunking ، امتیاز جایزه می گیرید!

نزدیک تراشه دانه ای که به سوپ مرغ مکزیکی آغشته شده است

به چه چیزی احتیاج دارید

این چیزی است که شما به این سوپ مرغ پز آهسته مکزیکی احتیاج دارید. بسیاری از جعبه ها و بسیاری از ادویه های شما احتمالاً قبلاً دارید!

در این دستور العمل ویژه ، سینه مرغ برش ایده آل است. برای پخت 6 تا 8 ساعت طول می کشد تا به راحتی خرد نشود ، در حالی که آبگوشت نیاز دارد که طعم ها جمع شوند و غلیظ شوند.

مواد لازم برای سوپ مکزیکی با مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی |

این سوپ است که برای پخت و پز در اجاق گاز آهسته ایده آل است. سیر سس ، پیاز و فلفل زنگ زده را بزنید ، سپس به آرامی همه چیز را بپزید و به مدت 6 تا 8 ساعت یا در دمای 4 تا 5 ساعت روی حرارت کم بپزد. سینه مرغ لطیف و به راحتی خرد می شود ، لوبیا همه عطر و طعم ها را از ادویه ها نرم کرده و سوپ را غلیظ می کند.

برای اتمام آن ، فقط مرغ را خرد کنید ، دوباره آن را داخل آن بریزید و سرو کنید!

طرز تهیه سوپ مکزیکی با مرغ |

این سوپ نسخه مرغی محبوب است سوپ تاکو گوشت گاو. سریع و آسان ، دلچسب و منفجر با طعم های تاکو!

سوپ مرغ مکزیکی را در یک کاسه ، آماده برای خوردن است

مرغ مکزیکی گسترش می یابد!

تاپینگ اختیاری نیستند – آنها ضروری هستند! سفارش سوپ خوشمزه ای به شما می دهد OMG این خیلی خوشمزه است!

در دنیای من ، حداقل آن پنیر ، خامه ترش ، گشنیز / گشنیز و یک تکه لیموترش تازه است.

اما اگر کمی آووکادو خرد شده و چیپس ذرت را برای dunking اضافه کنید ، این مسئله را به استراتوسفر دیگری از خوشمزه تبدیل می کند.

و فکر می کنم ایجاد آن بسیار سریع و آسان است !!! – ناجی ایکس


نحوه ساخت آن را مشاهده کنید

گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNC و نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها

سوپ مرغ مکزیکی در یک اجاق گاز آهسته طبخ می شود

اجاق گاز آهسته سوپ مرغ مکزیکی

بخش7 – 8

نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید

دستور العمل ویدیوی بالا 10 دقیقه از آماده سازی ، سپس همه چیز را در اجاق گاز آهسته خود پرتاب کنید و به غذای راحتی نهایی در خانه بیایید. این یک سوپ غلیظ و غلیظ است که به نظر سالم می رسد. پر کردن بیش از حد ضروری است!

عناصر

  • 1 اس اس روغن زیتون
  • 1 پیاز ، مکعب (قهوه ای ، سفید ، زرد)
  • 1 فلفل قرمز / فلفل قرمز بزرگ ، مکعب
  • 3 میخک سیر خرد شده
  • 2 فنجان (500 میلی لیتر) فنجان آبگوشت / سهام مرغ ، سدیم کم
  • 800 گرم / 28 اونس کنسرو لوبیا سیاه ، تخلیه (2 جعبه یا لوبیای دیگر ، توجه داشته باشید 1)
  • 800 گرم / 28 اونس کنسرو ذرت ، تخلیه (2 جعبه یا 500 گرم ذرت منجمد یا تازه)
  • 800 گرم / 28 اونس گوجه فرنگی کنسرو خرد شده یا 700 گرم رب گوجه فرنگی (توجه 2)
  • 500 گرم در لیتر سینه مرغ

ادویه جات

  • 1 اس اس پونه کوهی خشک
  • 2 TS پودر زیره
  • 2 TS میوه رسیده فلفل قرمز
  • 1 TS هر پودر پیاز و پودر سیر (یا 2 قاشق چایخوری یکی از آنها)
  • 1 TS فلفل هندی (اختیاری ، تنظیم ادویه)
  • 1 TS هر نمک + فلفل سیاه

با شکوه

  • پنیر رنده شده (توصیه شده)
  • خامه یا ماست (توصیه شده)
  • گشنیز / گشنیز (توصیه شده)
  • آهک قاچ (توصیه شده)
  • آووکادو ، مکعب
  • تراشه های ذرت یا تورتیلا ، برای dunking

دستورالعمل

  • روغن را روی حرارت متوسط ​​در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز ، فلفل حلقه ای / سیر و سیر را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا شفاف شود.
  • یک پیمانه آبگوشت مرغ اضافه کنید ، بجوش بیاورید و همه آن را در اجاق گاز آهسته انتخاب کنید.
  • آبگوشت ، ادویه جات ، ذرت ، لوبیا و گوجه فرنگی را باقیمانده مرغ اضافه کنید. خوب هم بزنید ، سپس مرغ را اضافه کرده و فشار دهید تا پایین بیاید.
  • به آرامی به مدت 6 تا 8 ساعت روی کم کم بپزید. (یا همه چیز را در یک قابلمه روی اجاق گاز به مدت 1 ساعت و در سطح متوسط ​​بجوش آورید).
  • مرغ را روی بشقاب جدا کنید ، که با 2 چنگال خرد شده خرد شده است. دوباره آنرا درون یک اجاق گاز آهسته قرار دهید و خوب هم بزنید. بررسی کنید که آیا به نمک یا فلفل بیشتری احتیاج دارد یا خیر.
  • در کاسه ها بچسبانید و با استفاده از تاپ های مورد نظر خود سرو کنید!

یادداشت دستور العمل:

1. دعاها – می توانید به جای لوبیای سیاه یا 1/2 لیوان خشک لوبیا از لوبیای قرمز کلیه استفاده کنید.
2. گوجه فرنگی pasata گوجه فرنگی های ساده پوره شده اند که بافت یک مایع غلیظ و صاف است ، نه مانند خمیر یا سس. در استرالیا ، بخش ماکارونی در سوپر مارکت ها موجود است و تقریباً همان گوجه فرنگی کنسرو است.
3. تغذیه در هر وعده (800 گرم در 3 فنجان) ، به استثنای تاپ (به دلیل این که من نمی توانم مسئولیت چه مقدار بارگذاری آن را بر عهده بگیرم!)

تغذیه ای:

نمایش: 823گرمکالری: 352کیلوکالری (18٪)کربوهیدرات: 46گرم (15٪)پروتئین: 28گرم (56٪)چربی: 7گرم (11٪)چربی اشباع: 1گرم (6٪)کلسترول: 46میلی گرم (15٪)سدیم: 1215میلی گرم (53٪)پتاسیم: 1226میلی گرم (35٪)فیبر: 11گرم (46٪)قند: 7گرم (8٪)ویتامین ها: 926IU (19٪)ویتامین C: 40میلی گرم (48٪)کلسیم: 99میلی گرم (10٪)آهن: 5میلی گرم (28٪)

در ابتدا منتشر شد مه 2014. ژانویه 2019 با تصاویر جدید و فیلم دستور العمل جدید به روز شد!

سوپ های دلپذیر دلچسب – خواننده محو می شود!

سوپ های دنج و غلیظ که خوانندگان دوست دارند! همه را مرور کنید سوپ دستور برای اطلاعات بیشتر


0/5 (0 نظر)
همچنین بخوانید:  طرز تهیه مسقطی، دسری ایرانی و خوشمزه
برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی فارسی زبانان از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن