توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

پاستا مرغ و کلم بروکلی 

پاستا مرغ و کلم بروکلی 

پاستا مرغ و کلم بروکلی 

پاستای مرغ و کلم بروکلی یکی از انواع خوشمزه پاستا است که باید حتما امتحان کنید. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه این پاستای لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

پاستا به شکل دلخواه 350 گرم 

بروکلی خرد شده (ریز) 200 گرم 

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری 

سینه مرغ خردشده  350 گرم 

قارچ خرد شده  175 گرم 

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخور

پنیر پیتزا 80 گرم 

خامه 248 گرم 

مواد لازم برای روی پاستا: 

پیاز خرد شده یک مشت 

پنیر چدار رنده شده  85 گرم 

سیر خرد شده یک حبه 

طرز تهیه:

1- فر را روی 190 درجه فارنهایت روشن کنید. قابلمه بزرگی را با آب و کمی نمک را برای جوشاندن پاستاها روی گاز قرار دهید.

2- وقتی به جوش آمد ابتدا پاستا را اضافه کنید؛ 5 دقیقه بعد وقتی آب دوباره جوش آمد، کلم بروکلی را اضافه کنید.

3- 5 دقیقه وقتی پاستا و بروکلی را صاف کنید؛ البته اگر پاستاها پخته شده‌اند. در یک ماهیتابه بزرگ، مرغ‌ها را تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سپس قارچ‌ها و بعد رب و خامه را اضافه کنید .

4- در آخر پنیر و نمک و فلفل را به مقدار مورد نیاز اضافه کنید. درون ظرف مخصوص فر پاستا و سس آماده شده را با هم مخلوط کنید. مواد نام برده شده برای رویغذا را با هم ترکیب کنید.

5- روی مواد پاستا در ظرف فر بریزید و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح روی ظرف طلایی شود. اجازه دهید پاستا کمی خنک شود و آن را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا