توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

کلوچه سیب زمینی شیرین کره بادام کرکی (GF)

بسیاری از شما از ما لذت برده اید کلوچه کره بادام سیب زمینی شیریناما از آنها پرسید که آیا آنها می توانند ساخته شوند؟ بدون گلوتن.

 

ماکی کلوچه سیب زمینی شیرین کره بادام ما در صفحه برش

بسیاری از شما از ما لذت برده اید کلوچه کره بادام سیب زمینی شیریناما از آنها پرسید که آیا آنها می توانند ساخته شوند؟ بدون گلوتن.

ما فکر می کردیم ، اما می دانستیم که آنها به چند ترفند نیاز دارند. هشدار Spoiler: موفقیت بزرگ!

این کلوچه های سیب زمینی شیرین تجدید شده هستند بدون گلوتن، به طور طبیعی شیرین است، بدون روغن، بدون چربی، و فقط به 10 ماده تشکیل دهنده آماده سازی بیایید پختیم!

سیب زمینی شیرین ، تخم مرغ ، شیر بدون لبنیات و سایر مواد برای تهیه مافین سیب زمینی شیرین کره بادام ما

 

اینها با پختن یک سیب زمینی شیرین ، لایه برداری از پوست و سپس مخلوط کردن آن برای تهیه پوره آغاز می شود.

پوره را برای شادابی ، کره بادام برای غنی بودن و یک تخم مرغ با شربت افرا مخلوط می کنیم تا یک بافت کرکی زیبا ارائه شود.

مواد لازم جهت تهیه مافین سیب زمینی شیرین کره بادام را از بین می بریم

شیر بدون لبنی برای نازک شدن خمیر ، بیکینگ پودر برای کمک به افزایش مافین ها اضافه می شود و ادویه پای کدو تنبل را برای تقویت طعم و مزه اضافه می کند.

فهمیدیم که هنگام پخت با آردهای بدون گلوتن ، به طور معمول بهتر است از ترکیب آردهای مختلف برای دستیابی به بافت و طعم ایده آل استفاده کنید. بنابراین در این دستور العمل از ما استفاده می کنیم مخلوط عاری از گلوتن DIY، آرد بادامو آرد جو دو سر برای رسیدن به آن تعادل

با استفاده از یک قاشق چوبی برای خامه زدن دستور تهیه مافین سیب زمینی شیرین کره بادام ماست

سپس به سادگی خمیر را به فنجان های پخت اضافه کنید و هر کدام را با چرخش کره بادام به بالا بریزید. ما در حال فرو ریختن هستیم.

قلاب مافین را برای تهیه مافین سیب زمینی شیرین کره بادام ما را با خمیر پر کرده است

امیدواریم که این کلوچه ها را دوست داشته باشید! آنها:

کرکی
طعم دهنده
کاملاً ادویه دار
سرشار از بتاکاروتن (ویتامین A را ایجاد می کند!)
& فوق العاده خوشمزه

پشته کلوچه سیب زمینی شیرین کره بادام روی تخته برش

بیشتر دستور العمل های کلوچه بدون گلوتن

اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!

کره بادام مغز سیب زمینی شیرین همراه با قطعه قطعه شده در کنار سیب زمینی شیرین خرد شده

کلوچه سیب زمینی شیرین کره بادام کرکی (GF)

کلوچه های سیب زمینی شیرین و شیرین که به طور طبیعی شیرین ، فاقد گلوتن هستند و با کره بادام بو داده چرخانده می شوند ، به طرز باورنکردنی کرکی و سالم هستند. درمان شیرین مناسب با مواد کاملاً غذایی مناسب برای شما.

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت 30 دقایق

خدمات: 12 (مافین)

دسته بندی:

خوراک مختصر

غذا:

پخت ، بدون گلوتن

فریزر دوستانه

1 ماه

آیا آن را نگه می دارد؟

3-4 روز

عناصر

  • 1
    فنجان
    پوره سیب زمینی شیرین
    (~ 1 سیب زمینی شیرین بزرگ ، به عنوان دستور العمل نوشته شده است)
  • 1/3
    فنجان
    شربت افرا
  • 1/4
    فنجان
    کره بادام خامه ای خامه ای
    (در صورت عدم رعایت ، 1/4 قاشق غذاخوری نمک دریا را به عنوان دستور غذا نوشته شده است // یا زیر دیگر مهره یا کره بذر مورد نظر اضافه کنید)
  • 1
    بزرگ
    تخم مرغ
    (یا تخم کتان زیر 1 عدد تخم در هر تخم مرغ – اگرچه ما آنرا آزمایش نکرده ایم)
  • 2/3
    فنجان
    شیر بادام شیرین نشده یا شیر بادام زمینی
  • 1
    قاشق غذاخوری
    پودر خمیرمایه
  • 2
    قاشق غذاخوری
    ادویه پای کدو تنبل
  • 1/2
    فنجان
    مخلوط آرد بدون گلوتن
  • 2/3
    فنجان
    آرد بادام
  • 1/4
    فنجان
    آرد جو دو سر
    (زمین از جو دوخته شده)

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین ، سیب زمینی شیرین را نصف کرده و قسمت های بریده شده را با روغن مسواک بزنید (اختیاری) روی ورق پخت با روکش قرار دهید و در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) برای 25-30 دقیقه پخت یا تا زمانی که لمس کنید ، پخت کنید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود. سپس پوست و پوست را در یک کاسه مخلوط کن (یا مواد غذایی) خرد کنید. کنار بگذارید.

  2. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک قلع استاندارد مافین را با آسترهای کاغذی خط کنید.
  3. پوره سیب زمینی شیرین ، شربت افرا ، کره بادام و تخم مرغ را به یک کاسه بزرگ مخلوط کرده اضافه کنید و با هم بزنید تا ترکیب شود. سپس شیر بادام را اضافه کرده و دوباره سفت کنید.
  4. پودر بیکینگ و ادویه پای کدو تنبل را اضافه کرده و یکبار دیگر هم بزنید. سپس آرد بدون گلوتن ، آرد بادام و آرد جو دوسر را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیر باید کمی ضخیم و قابل استفاده باشد و به راحتی قابل ریختن نباشد (به عکس مراجعه کنید). اگر خیلی نازک است ، آرد بادام یا آرد GF بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی ضخیم باشد ، با مقدار کمی شیر بدون لبنیات نازک شوید.
  5. خمیر قاشق را به قلاب مافین بزنید (دوست دارم این کار را با استفاده از یک بستنی بستنی انجام دهید) تا تقریباً به بالا پر شود (همانطور که دستور العمل نوشته شده است ، باید 12 کلوچه باشد). سپس حدود 1/2 قاشق غذاخوری کره بادام را روی مرکز هر کلوچه ریخته و به آرامی با یک خلال دندان یا چاقو چرخانید.
  6. پخت را به مدت 26 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی رنگ شود و یک خلال دندان در مرکز تمیز شود (چند خرده خرده کوچک خوب است ، فقط تا زمانی که صاف نباشد). از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه در قلعها استراحت کند. سپس به یک قفسه خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

  7. کاملاً خنک شود (بسته بندی به راحتی از این طریق خاموش می شود). در یک ظرف محکم هوا در دمای اتاق تا 3-4 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید.

تغذیه در هر وعده (1 از 12 کلوچه)

  • کالری: 148
  • چربی: 6.8 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0.6 گرم
  • چربی اشباع نشده 1.61 گرم
  • چربی اشباع شده: 3.97 گرم
  • کلسترول: 13.68mg
  • سدیم: 98mg
  • پتاسیم: 230mg
  • کربوهیدرات: 19.1 گرم
  • فیبر: 2.49 گرم
  • قند: 7.2 گرم
  • پروتئین: 3.93 گرم
  • ویتامین A: 4132IU
  • ویتامین سی: 4.18mg
  • کلسیم: 116.83mg
  • اهن: 0.87mg

Source link

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا