آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه چیکن استریپس رستورانی خوشمزه با پنیر پارمسان

خیلی ها دلشان می خواهد مرغ سوخاری را شبیه آن چیزی که در رستوران ها میل می کنند درست کنند اما از روش طبخ آن باخبر نیستند.

خیلی ها دلشان می خواهد مرغ سوخاری را شبیه آن چیزی که در رستوران ها میل می کنند درست کنند اما از روش طبخ آن باخبر نیستند. در این نوشتار با طرز تهیه چیکن استریپس رستورانی خوشمزه با پنیر پارمسان آشنا می شویم.  زمان لازم برای تهیه این غذا ۳۵ دقیقه و مواد لازم ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر است. نقطه قووت این دستور آشپزی طبخ آن در فر و ماکروفر است که نیاز به حجم زیادی روغن ندارد و برای افرادی که در رژیم غذایی بهسر میبرند هم بسیار مفید و عالی است.

چیکن استریپس با پنیر پارمسان

مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان: به ۸ تا ۱۰ تکه دراز بریده شود

۴/۱ فنجان شیر

۱ عدد تخم‌مرغ

۳/۱ فنجان پنیر پارمزان

۳/۲ فنجان پودر سوخاری ساده

۴/۱ قاشق چایخوری پودر پیاز

۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۴/۳ قاشق چایخوری آویشن خشک

۱ و نیم قاشق چایخوری ریحان خشک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه

سینی فر را با روغن اسپری کنید.

در یک کاسه شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.

پنیر پارمزان، پودر سوخاری؛ پودر پیاز، پودر سیر، آویشن، ریحان، فلفل و پاپریکا را در یک کیسه فریزر با هم مخلوط کنید.

تکه‌های مرغ را ابتدا در شیر و تخم‌مرغ وارد کرده و سپس در ترکیب پنیر و پودرسوخاری بغلتانید.

آن‌ها را داخل سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه رنگ مرغ طلایی شود در فر با دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار بدهید.

سپس مرغ ها را خارج کنید و در هر ظرفی که تمایل دارید سرو کنید.

برای اطلاع از دستور غذاهای مختلف و طرز تهیه انواع غذا، شیرینی و دسر و … اینجا کلیک کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- فاطمه یحیی

منبع:food

طرز تهیه چیکن استریپس رستورانی خوشمزه با پنیر پارمسان


bazdeh.org

 

0/5 (0 نظر)
همچنین بخوانید:  طرز تهیه آبگوشت به، به روش حرفه ای ها
برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی فارسی زبانان از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن