توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده

پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده

 پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده

پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده

در تمامی شامی ها و کباب شمالی از گردوی تازه استفاده میشود در زیر طرز پخت شامی بابلی را برای شما قرار داده ام در این شامی علاوه بر گوشت چرخ کرده از لپه , پیاز, سیب زمینی و انواع سبزیجات معطر استفاده گردیده است.

مواد لازم

گوشت ۲۵۰ گرم
لپه ۱/۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
تخم‌مرغ ۳ عدد
گردو ۱ لیوان
جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، تره خرد شده هر کدام ۱ لیوان
نعنا ۱ قاشق غذاخوری
سیر تازه ۴ عدد

 

پخت شامی بابلی با استفاده از لپه و گردو آسیاب شده

ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و ۴ لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا  گوشت بپزد و آب آن تمام شود. لپه را از چند  ساعت قبل خیس کنید، سپس لپه را جداگانه بپزید.  سیب زمینی ها را نیز بپزید و پوست بکنید.سیب زمینی ، گوشت ، لپه ، گردو ، سیر و تمام سبزی ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست شود.

درون تابه ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود. کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید. سپس شامی‌ را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود.نکته ها : بدلیل وجود سبزی در این شامی رنگ روغن کمی تیره میشود. پیش از اضافه کردن شامی روغن باید داغ باشد. بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید.

سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند.برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۹۰ دقیقه
وعده: افطار, شام, نهار
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
مواد لازم : پیاز, تخم مرغ, جعفری, سیب زمینی, سیر, شنبلیله, گردو, گشنیز, گوشت, لپه

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا