توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه با فلفل های رنگی

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه با فلفل های رنگی

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه با فلفل های رنگی

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه

مطلب زیر اختصاص دارد به طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه . این پیتزا با کدو و انواع فلفل های رنگی تهیه می شود امیدوارم که از تهیه این پیتزای فوق العاده لذت ببرید زیرا طعم بسیار متفاوتی با پتزاهای دیگر دارد.

کدو بوداده ترش و فلفلی
مواد لازم

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه
۳ فنجان کدوی خرد شده مانند پیراشکی ‌،‌ کدوی زرد تابستانی یا کدو
۲ عدد فلفل قرمز یا زرد شیرین به صورت نوارهای پهن
۱ پیاز شیرین بزرگ یا رازیانه و از لبه های آن خرد کرده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه تازه
۲ مثقال پنیر پارمیزان
یک ورق خمیر پیتزا یا نصف مثقال نان شیرینی دانمارکی ( یک ورقه ) به صورت خمیر
۲/۱ فنجان گوجه فرنگی کوچک نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد کرده
۱ فنجان سس خامه ای پارمیزان نگهداری شده در یخچال
۴/۱  فنجان پیاز شیرین خرد شده

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش مزه
۱- فر را از قبل  تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی به قطر ۲×۹×۱۳ اینچ ( ۰۸/۵ ×۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر ) را بردارید . کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را کباب کنید یا تا زمانیکه نرم شود و یک بار هم بزنید .

۲- درحالیکه از یک پوست کن سبزیجات استفاده می کنید ،‌ پنیر پارمیزان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید . آن را کنار بگذارید . روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر دانمارکی را رول کنید و به اندازه ی یک مستطیل ۹×۱۳ اینچی ( ۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر) دربیاورید . ظرف را از فر بیرون بیاورید . گوجه ها را به آن اضافه کنید . سبزیجات را با سرکه بلسانی و نصف پنیر پارمیزان مخلوط کنید . سبزیجات را در ظرف ریخته ،‌ آن را پخش کنید .خمیر دانمارکی را روی آن قرار دهید . قسمت لبه ها را جمع کنید . دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا خمیر پف کرده و طلایی شود  .

۳- ظرف را از فر درآورده ، اجازه دهید تا ۵ دقیقه خنک شود . یک ظرف دیگر به قطر ۱×۱۰×۱۵ اینچ ( ۵۴/۲ × ۴۰/۲۵ ×۱۰/۳۸ سانتی متر ) را روی ظرف قبلی قرار دهید . با دقت آنها را جابجا کنید . تمام سبزیجات چسبیده به خمیر را نیز منتقل کنید . پنیر باقیمانده را روی خمیر بپاشید و ۲ قاشق چایخوری آویشن . سس ،‌ پیاز خرد شده و بقیه ی آویشن که یک قاشق چایخوری است را در یک کاسه ی کوچک ریخته و هم بزنید . آنها را به صورت مربع برش بزنید . پیتزا را به صورت گرم  یا  در دمای اتاق همراه با سس سرو کنید .

ارزش غذایی
کالری ۲۷۷
چربی ۲۳ گرم
چربی اشباع شده ۳ گرم
چربی تک اشباع نشده ۲ گرم
چربی چند اشباع نشده ، صفر گرم
کلسترول ۷ میلی گرم
سدیم ۲۵۸ میلی گرم
کربوهیدرات ۱۵ گرم
قند ۴ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۴ گرم
ویتامین آ ، صفر درصد
ویتامین ث ۱۰۱ ٪
کلسیم ۸ ٪
آهن ۳ ٪
درصد ارزش غذایی روزانه براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری می باشد .

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا