توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

استیک کنجدی

استیک کنجدی

 
استیک کنجدی

استیک کنجدی یک غذای خوشمزه، کم کالری و سرشار از پروتئین است که اگر در فر و بدون روغن درست کنید بسیار سالم و مقوی و آسان است. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه این غذای لذیذ و سالم را بخوانید.

مواد لازم

استیک دنده 500 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری

فلفل پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر 1 قاشق مرباخوری

کنجد 2 قاشق غذاخوری

پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری

نمک به میزان دلخواه

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- گوشت استیک را به صورت نواری برش بزنید.

2- تمام ادویه‌ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و همراه با روغن زیتون و پیاز خرد شده با گوشت ترکیب کنید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مزه‌دار شود.

3- سیخ چوبی را به مدت یک ساعت در آب بگذارید تا کاملا خیس شود.

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- استیک‌ها را به سیخ چوبی بکشید و به مدت 30 دقیقه و تا زمانی که گوشت به اندازه دلخواه پخته شود در فر بگذارید.

6- استیک‌های کباب شده را از سیخ در بیاورید و روی آن کنجد بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا