آشپزی و تغزیهمربا و ترشی

طرز تهیه ترشی خرمالو خانگی

ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود. این کار باعث می‌شود که ترشی شما کپک نزند. خرمالو‌ها را بشویید و خشک کنید و در قسمت ته خرمالو‌ها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید.

آموزش درست کردن ترشی خرمالو

مواد لازم برای درست کردن ترشی بسیار خوشمزه خرمالو :

  • خرمالو : ۱۰ عدد
  • سرکه بی‌رنگ : به اندازه‌ای که روی مواد را بگیرد
  • هل : ۱۰ عدد
  • خرمای زردرنگ : ۸ تا ۱۰ عدد
  • فلفل سبز شیرین : ۶ تا ۸ عدد
  • جوزهندی : یک عدد
  • زنجبیل تازه : ۵ برش متوسط
  • خلال پرتقال شیرین‌شده : نصف فنجان کوچک
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری.

طرز تهیه :
ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود. این کار باعث می‌شود که ترشی شما کپک نزند. خرمالو‌ها را بشویید و خشک کنید و در قسمت ته خرمالو‌ها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید.

خرمالو‌ها را در ظرف شیشه‌ای مخصوص ترشی بچینید و خرما و جوزهندی را بین آنها بگذارید و خلال پوست پرتقال و تکه‌های زنجبیل را روی خرمالو‌ها بریزید و نمک و سرکه را اضافه کنید. در شیشه را ببندید و در جای خنک بگذارید. این ترشی بعد از ۲۰ روز آماده می‌شود.

 


rozanehonline.com

 

همچنین بخوانید:  شیره نبات چیست و چه تفاوت‌هایی با نبات دارد؟

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا