توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه

طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی با روغن کنجد و سرکه

در هند، ترشیجات از اجزای جدایی ناپذیر وعده های غذایی محسوب می شوند، یکی از روش های خوشمزه کردن سیر ترشی استفاده از دانه ها و سبزیجات معطر برای تهیه ی آن می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی فوری یک روزه ساده هندی با روغن و فلفل را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی
طرز تهیه سیر ترشی ساده و خوشمزه هندی

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

  • سیر – 250 گرم
  • نمک – 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز – 6 قاشق غذاخوری
  • پودر زردچوبه – 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز – 2 قاشق غذاخوری
  • دانه های خردل – 1 قاشق چای خوری
  • زیره سبز – 1 قاشق چای خوری
  • زنجبیل – 2 تکه
  • برگ کاری – 1 برگ
  • روغن کنجد – 1/2 فنجان
  • سرکه – 1/2 فنجان
  • فلفل سبز تند – 1 عدد

طرز تهیه سیر ترشی یک روزه

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا 5 دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید 1 ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا