آشپزی و تغزیهپیش غذا

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

یک روغن زیتون با کیفیت می تواند طعم خاصی به این کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار بدهد. می توان آن را در ظروف دربسته نگه داشت.

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک

طرز پخت کیک خوشمزه روغن زیتون و میوه خشک

یک روغن زیتون با کیفیت می تواند طعم خاصی به این کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار بدهد. می توان آن را در ظروف دربسته نگه داشت.

 

مواد لازم برای پخت کیک روغن زیتون:

  • کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
  • آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
  • شکر دانه ریز : ۵۰ گرم
  • شیر : ۱۲۵ میلی لیتر
  • آب پرتقال : ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : ۱۵۰ میلی لیتر
  • مخلوط انواع میوه خشک : ۱۰۰ گرم
  • دانه کاج : ۲۵ گرم

طرز تهیه کیک روغن زیتون و میوه خشک:

۱. کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید .

۲. آرد را در یک کاسه الک نمایید و شکر را روی آن بریزید .

۳. در مرکز مواد خشک حفره ای کوچک درست نمایید و شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید . به تدریج آن ها را به مخلوط شکر و آرد اضافه نمایید .

۴. روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

۵. مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف نمایید .

۶. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود .

۷. بگذارید تا کیک در قالب کمی خنک شود , سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود .

۸. کیک را برش زده و آن را سرد یا گرم سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است , اما در این دستور , طعم ملایم تری را به این کیک می دهد.



rozanehonline.com

 

همچنین بخوانید:  طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا