توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان بدون مرغ

آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان بدون مرغ

آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان بدون مرغ

آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان

معمولا ته چین را با مواد اولیه متفاوتی میتوان تهیه کرد ته چین امروز کاملا بدون گوشت و مرغ میباشد. آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان البته بدون گوشت و مرغ در زیر برای شما قرار داده ایم امیدوارم که طعم متفاوت این ته چین را دوست داشته باشید.

ته چین جزو غذاهای بسیار خوش طعم و اصیل ایرانی است و این ته چین هم مخصوص کسانی است که گوشت و مرغ اصلا دوست ندارند.
ته چین ها برای من یه نوع غذای رژیمیه چون برش می خوره و موقع خوردن به دو تا برش قناعت می کنم ولی وای از زمانی که برنج با خورشت داشته باشیم بشقابو تا کله پر می کنم کلی هم خورش روش می ریزم و بعد از آخرین قاشق عذاب وجدانه دست از سرم برنمی داره.

من چند وقتیه که بادنجونو بعد از برش , یا بخار پز می کنم یا تو آب می پزم حالا شما هم اگه دوست داشته باشید غذاتون رژیمی باشه می تونید اینکارو انجام بدین این روش تو این غذا هم جواب می ده فقط باید تا حدی بپزه که بادنجون له نشه , قارچ هم که مشکلی نداره کافیه بریزید توی یه قابلمه و بدون روغن تفت بدید بعد از چند دقیقه آب میندازه و با همین آب خودش می پزه .

مواد لازم و آموزش پخت ته چین قارچ و بادمجان :
برنج : ۲ لیوان
ماست : ۱ لیوان
تخم مرغ : ۲ عدد
قارچ خرد شده : ۲ لیوان
بادنجان حلقه شده : ۲ لیوان
پیاز : ۱ عدد
روغن : ۵ قاشق غذا خوری
نمک و زعفران : به میزان دلخواه
آب لیمو ترش : به میزان دلخواه
زرشک : به میزان دلخواه

آموزش پخت ته چین قارچ
بادنجان رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید.پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن سرخ کرده بعد زرشک رو بهش اضافه کنید.بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید.برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید.بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید.ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف چرب شده بریزید .حالا حلقه های بادنجون رو بچینید و بعد قارچ, پیاز سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید.

طریقه پخت در مکروفر :
ظرف راو با درپوش (می تونید شبیه همین مرغ خوری رو بعنوان در استفاده کنید )به مدت ۶-۵ دقيقه قدرت ۱۰۰% در مايكروويو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چین بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روی سه پايه فلزي قرار بدید و دستگاه رو به مدت ۶-۵ دقيقه با تركيب گريل و قدرت ۶۰% (كليد تركيبي) روشن کنید.

طریقه پخت روی گاز :
قابلمه را روی گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن می گذاريم تا به مدت ۴۰ دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا” پخت ، روی آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.(من روی گاز درست نکردم ولی برای اینکه اگه به مکروفر دسترسی ندارید دنبال بهونه نگردید این قسمت رو از سایت Ashpazonline کپی کردم )

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا