آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

سالاد الویه با کالباس

توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.

سالاد الویه با کالباس

سالاد الویه با کالباس

محبوب‌ترین سالاد سرد که به دیگر به یک غذای اصلی تبدیل شده سالاد الویه است. سالاد الویه را می‌توانید با کالباس یا سینه مرغ درست کنید که در این مطلب طرز تهیه سالاد الویه با کالباس را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط 6 عدد

ژامبون گوشت 350 گرم

تخم مرغ 3 عدد

نخود فرنگی پخته 1 لیوان

هویج پخته 1 عدد

خیار شور نگینی ریز 1 لیوان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز، نمک، فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را در قابلمه‌های جداگانه همراه با چند لیوان آب بپزید. هنگامی که سیب زمینی و تخم مرغ‌ها پختند آن‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

2- کالباس‌ها را نگینی خرد کنید و همراه با سیب زمینی، تخم مرغ، هویج و خیارشور نگینی، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

3- نخود فرنگی پخته، سس مایونز، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

سالاد الویه را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس در ظرف دلخواه بریزید و با سبزیجات رنگارنگ تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

دکمه بازگشت به بالا