چیز کیک توت فرنگی و بادام؛ یکی از کیکهای خوشمزه و لذیذی است که حتما باید طعم آن را امتحان کنید.
مواد لازم :
کرم نرم شده: 175 گرم/ به اضافه مقداری برای چرب کردن ظرف
شکر: 250 گرم
تخم مرغ: 4 عدد بزرگ
آرد: 200 گرم
بادام پودر شده: 50 گرم
ماست پر چرب: 75 گرم
توت فرنگی : 250 گرم
بادام تفت داده شده : مقداری
وانیل: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه چیز کیک
پنیر خامه ای: 200 گرم
شکر: 25 گرم
تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه
1- فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن و کف و کنارههای ظرف فر را با کره چرب کنید.
2- مواد گفته شده برای چیز کیک را در یک کاسه به خوبی با هم مخلوط کنید و کناری قرار دهید.
3- کره، شکر، تخم مرغ، آرد، پودر بادام، وانیل و یک سرقاشق نمک را در یک کاسه با هم به خوبی مخلوط کنید. برای این کار بهتر است از همزن برقی کمک بگیرید.
4- نیمی از مواد کیک را درون ظرف و نیمی از توت فرنگیها را روی آن بریزید. نیمی از مواد چیز کیک را با کمک یک قاشق روی توت فرنگی را پخش کنید. بقیه توت فرنگیها و مواد چیز کیک را برای روی کیک نگه دارید.
بقیه مواد کیک را روی به ظرف بریزد. روی کیک را با مواد چیز کیک و توت فرنگی بپوشانید. در آخر بادامهای تفت داده شده را روی کیک بپاشید.
کیک را برای 50 دقیقه تا یک ساعت داخل فر قرار دهید. قبل از خارج کردن از قالب، 20 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. چیز کیک را از قالب در بیاورید و به مدت 4-5 ساعت در یخجال قرار دهید تا حاضر شود.
نوش جان!