توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

سالاد سیب زمینی ترکیه ای یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

 
سالاد سیب زمینی ترکیه ای , طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای
طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای خوشمزه و مخصوص

سالاد سیب زمینی ترکیه ای یکی از انواع سالادهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۲ عدد
خیار ۱ عدد
ماست ۱٫۵ فنجان
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
هویج ۱ عدد
نعناع تازه چند برگ
پیازچه ۳ ساقه
کنسرو ذرت ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب زمینی ترکیه ای ابتدا سیب زمینی ها را به همراه دو لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پس از اینکه پختند، زیر آب سرد می گیریم و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا مقداری روغن اضافه می کنیم. در حین داغ شدن روغن، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا کاملا نرم شود. در ادامه فلفل دلمه را هم کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله خیار شور (آموزش درست کردن خیار شور خونگی) را به همراه پیازچه به صورت نگینی خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هویج را با رنده متوسط رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا ذرت را به همراه فلفل دلمه ای و سیب زمینی نگینی به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را درون یک کاسه جداگانه رنده می کنیم، سپس ماست و سس مایونز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا سس یکدست شود، سپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده و به آرامی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در پایان چند برگ نعناع روی سالاد قرار داده و آنرا تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

chishi.ir

 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا