توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

برگر سالمون

برگر سالمون

برگر سالمون

مصرف ماهی سالمون به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی امگا3 به همه توصیه ‌می‌شود اما طعم دادن به این ماهی به سادگی ماهی‌های رایج در ایران نیست. یک روش ساده تهیه برگر سالمون است . با دستور زیر ‌می‌توانید برای 4 نفر همبرگر سالمون تهیه کنید که حسابی طعم‌دار شده و خواص سالمون را دارد.

مواد لازم :

ماهی سالمون ….. 4عدد فیله 100 تا 150 گر‌می‌

پودر کاری یا پودر مخصوص ماهی …..2 قاشق غذاخوری

زنجفیل….. یک قاشق چایخوری

سس سویا یک قاشق مرباخوری

گشنیز خردشده ….. یک دسته

طرز تهیه:

1- تمام مواد گفته شده به اضافه نمک و فلفل به میزان دلخواه را در دستگاه غذاساز به خوبی مخلوط کنید.

2- از مواد ترکیب شده، 4 عدد همبرگر درست و در ماهی تابه سرخ کنید. برای سرخ کردن از کمترین میزان روغن ممکن استفاده کنید چون سالمون در گروه ماهی‌های چرب جای دارد.

3- برگرها را داخل نان همبرگر بگذارید و با انواع سبزیجات سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا