بیسکوییت فلورتین
بیسکوئیت فلورتین یکی از خوشمزهترین انواع شیرینی خانگی است که میتوانید به سادگی در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
کره : 175 گرم
شکر: 85 گرم
عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
آرد: 225 گرم
دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد میانی
کره: 50 گرم
خاک قند: 50 گرم
سیروپ کارامل: 50 گرم
آلبالو خشک هسته گرفته: 75 گرم
بادام پوست کنده : 75 گرم
شکلات تلخ : 150 گرم
طرز تهیه :
کره، شکر و وانیل را به وسیله همزن برقی به خوبی با هم مخلوط کنید.
آرد و دارچین را به آن اضافه و به خوبی مخلوط کنید.
کره، شکر و سیروپ را در یک قابلمه بریزد و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر آب شود. سپس از روی حرارت بردارید و آلبالو و بادام را اضافه کنید.
این مواد را با مایه قبلی ترکیب کنید و به شکل دایرههای کوچک و بزرگ در سینی فر بچینید. ضخامت این دایرهها نباید زیاد باشد چون این شیرینی حالت ترد و چیپسی دارد.
شیرینیها را به مدت 5 تا 12 دقیقه به تناسب ضخامتی که دارد، درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از پخته شدن صبر کنید تا خنک شود.
شکلات تلخ را روی حرارت کتری آب کنید و با کمک قاشق یا قیف روی شیرینیها بریزید.
نوش جان!