توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

کوکو ماش

کوکو ماش

ماش سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. استفاده از این دانه غنی از خواص مفید در غذاها، علاوه بر متنوع کردن طعم غذا، برای سلامتی بسیار مفید است.

 

اگر در مورد این آموزش آشپزی سوالی دارید، از قسمت دیدگاه در انتهای صفحه برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.

زمان آماده سازی : 40 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
مناسب برای : 3 نفر

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط
     2 عدد
  • سیر
     2 حبه
  • پیاز متوسط
     1 عدد
  • سبزی معطر (جعفری و گیشنیز) خورد شده
     2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ
     2 عدد
  • آرد سوخاری
    2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل
     به مقدار کافی
  • زردچوبه
    1/2 قاشق چایخوری
  • ماش
    250 گرم
  • روغن سرخ کردنی
     به مقدار کافی

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی را آب پز کنید. ماش را با مقداری آب بپزید که مغز آن پخته شده ولی له نشود. وقتی آب ماش تمام شد، به همراه سیب زمینی پخته در غذاساز بریزید.
  2. پیاز و سیر را ریز رنده کنید و به سیب زمینی و ماش اضافه کنید.
  3. ادویه ها، سبزی معطر ریز خورد شده و تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس آرد سوخاری را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  4. مقداری روغن سرخ کردنی در تابه ریخته و داغ کنید. کوکو ها را با قاشق در روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید. نوش جان

نویسنده : فریبا هراتی

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا