توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه مافین به ۲ روش

طرز تهیه مافین به ۲ روش

مافین ظاهری شبیه کاپ کیک دارد، اما شیرینی آن کمتر بوده و نیاز به تزیین نیز ندارد. در ادامه طرز تهیه این شیرینی در دو نوع مغزدار و شکلاتی که طرفداران بیشتری دارند، شرح داده می‌شود.


سیرافی ها| سرویس آشپزی – 
مافین‌ها نان‌های کم شیرینی هستند که به راحتی تهیه می‌شوند، به طوریکه برای تهیه آن حتی به همزن برقی احتیاج نیست. این کیک‌های کوچک را می‌توان به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کرد. شیوه تهیه‌ای که در ادامه برای این نان شیرینی معرفی می‌شود، به سادگی و در زمانی اندک قابل اجراست.


در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.


طرز تهیه مافین مغزدار

به منظور تهیه ۱۲ عدد از این شیرینی در سایز کوچک، به ۴۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر شده است، نیاز خواهد بود.

مواد لازم
آرد سفید 180 گرم
شیر نصف لیوان
شکر 100 پیمانه
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
گردو یک چهارم پیمانه
کرم شیرینی و کپسول کاغذی به میزان لازم


نکته: 
بسته به سلیقه خود از هر نوع کرم شیرینی حتی کرم‌های آماده می‌توانید استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه کرم پاتیسیر شرح داده می‌شود.

مافین ساده

دستور تهیه

  1. تخم مرغ را بهم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  2. سپس شیر، وانیل و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. وسط این مواد پودری را کمی گود کنید و مایه را به آن بیفزایید.
  4. به آرامی بهم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  5. در یک سینی مافین، کپسول‌ها را قرار دهید، یک سوم آن را با مایه مافین پر کنید، سپس مقداری کرم اضافه نمایید. توجه داشته باشید که کرم به دیواره کپسول کاغذی تماس نداشته باشد و کاملا وسط قرار بگیرد.
  6. مجددا مایه بریزید تا دو سوم کپسول‌ها پر شود.
  7. اکنون مقداری گردو روی هر کدام از کیک‌ها قرار دهید.
  8. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ دجه سانتیگراد گرم کنید و شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. در پایان این مدت یک چنگال در شیرینی فرو کنید، اگر از مایه به آن نچسبید، کیک آماده است. زمانی که کیک را از فر خارج کردید، روی توری قرار دهید تا خنک شده و خمیر نشود.
شیرینی آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

طرز تهیه کرم پاتیسیر

به منظور تهیه یک لیوان کرم، به ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است.

مواد لازم
زرده تخم مرغ  4 عدد
شیر یک لیوان
شکر یک سوم الی یک دوم لیوان
آرد یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

شیوه طبخ:

  1. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفید و سفت شوند.
  2. آرد را الک کنید.
  3. شیر را به تدریج به آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا حل شود. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
  4. مایه‌ای که در مرحله اول به دست آمد را به شیر و آرد اضافه کرده و بهم بزنید تا کرم به جوش آمد و غلیظ شود.
  5. صبر کنید تا کرم سرد شود، سپس استفاده کنید.
 
طرز تهیه کرم پاتیسیر
 
در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو نیز به کرم اضافه کنید. در اینصورت پودر کاکائو را الک کرده و به آرد اضافه کنید. سپس مطابق دستور فوق کرم پاتیسیر را تهیه کنید. اگر تمایل دارید که کرم لطیف‌تر شود، زمانی که کرم کاملا آماده شد، ۵۰ گرم کره اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و بهم بزنید تا کره ذوب شود.

 

طرز تهیه مافین شکلاتی

به منظور تهیه ۱۵ عدد از این شیرینی در سایز متوسط، به یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاح خواهید داشت.

مواد لازم
شکر 200 گزم
آرد 270 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخورب
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 مرغ
شیر نصف لیوان
پودر نسکافه فوری یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده نصف لیوان
کره 75 گرم
شکلات تلخ 25 گرم


چند نکته:

  • در صورت تمایل می‌توانید گردو را حذف کنید.
  • حتما از شکلات تلخ با درصد بیش از ۸۴ استفاده کنید.

 

مافین شکلاتی

شیوه پخت

  1. کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس شکلات تلخ را خرد کرده و اضافه کنید، زمانی که شکلات ذوب شد، آن را از روی حرارت بردارید. کمی از مایه از حرارت افتاد به آن پودر نسکافه فوری و نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بهم بزنید تا یک دست شوند. سس شکلات را به حال خود رها کنید تا در دمای محیط خنک شود.
  2. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و بهم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود. نصف لیوان شیر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کرده و بهم بزنید. برای این منظور نیازی نیست از همزن برقی استفاده کنید و به کمک یک چنگال می‌توانید مواد را بهم بزند.
  3. سس خنک شده را به تخم مرغ و شیر اضافه کنید و بهم بزنید.
  4. آرد، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و وسط آن را گود کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و سس شکلات را در آن بریزید و بهم بزنید. در این مرحله نباید مایه را سریع و زیاد بهم بزنید.
  5. گردوی خرد شده را نیز به مایه اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
  6. کپسول‌های کاغذی را در قالب مخصوص مافین قرار دهید و دو سوم آن‌ها را با مایه پر کنید.
  7. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
مافین‌ها به تزیین خاصی نیاز ندارند و می‌توانید به همان صورت آن را سرو کنید. این شیرینی همراه با چایی یا شیر گزینه‌ای عالی برای صبحانه و میان وعده هستند. با همین خوراکی‌هایی که به سادگی تهیه می‌شوند، می‌توانید خود و سایرین را به میل کردن وعده صبحانه ترغیب کنید و به این ترتیب مانع از خذف این وعده غذایی مهم شوید.
 
 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا