توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه گردو پلو

گردو پلو یک غذای سالم و مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ و مخلفاتی مانند زرشک، زعفران و ... درست می‌شود. این غذا در شهرکرد بسیار رواج دارد. طرز تهیه گردو پلو بسیار راحت و سریع است.

سیرافی ها | سرویس آشپزی – اگر به دنبال یک غذای سالم و مقوی و در عین حال رسمی و مجلسی می‌گردید. گردو پلو گزنیه‌ی خوبی برای انتخاب است. این غذای خوشمزه و مقوی را هم در وعده‌ی ناهار و هم شام می‌توانید میل کنید. این غذا بیشتر در استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخته می‌شود. درادامه طرز تهیه گردو پلو با گوشت و مرغ را خواهیم گفت.

طرز تهیه گردو پلو

مواد لازم برای گردو پلو با گوشت (برای ۴ نفر)
برنج  ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی  ۲۵۰ گرم
مغزگردو ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
زرشک  به اندازه دلخواه
زعفران غلیظ دم شده  به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زمان لازم برای آماده سازی و پخت گردو پلو ۲ ساعت


دستور تهیه

  • گوشت‌ها را بشویید و به صورت نگینی و یا به صورت رشته‌های باریک خرد کنید.
  • پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  • کمی فلفل سیاه و زعفران روی گوشت بریزید و با دو لیوان آب روی شعله بگذارید تا بپزد.
  • گردو‌ها را خرد کنید و به مدت یک ساعت درون آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. اندازه‌ی گردو به سلیقه‌ی خودتان بستگی دارد. اندازه‌ی متوسط خوب است.
  • یک عدد پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و گردو‌های خیس خورده را به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
  • زرشک را بشویید و به گردو‌ها اضافه کنید.
  • وقتی گوشت‌ها پخته شد آن‌ها را از آب جدا کنید و به مخلوط گردو و زرشک اضافه کنید.
  • کمی زعفران و نمک به مواد بزنید و خوب مواد را هم بزنید.
  • برنج را آبکش کنید و در هنگام دم کردن، مواد آماده شده را لابه لای برنج بریزید.

گردو پلو خوشمزه شما آماده شد… نوش جان …

طرز تهیه گردو پلو خوشمزه

طرز تهیه گردو پلو با مرغ

مواد لازم برای گردو پلو با مرغ (برای ۴ نفر)
برنج ٣ پیمانه 
گردو ١٠٠ گرم 
پیاز بزرگ ۲ عدد
مرغ تیکه‌ای سینه یا ران ١ تکه
کره یا روغن به میزان لازم
رب انار ٢ قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، فلفل  به میزان لازم
زرشک  به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت گردو پلو ۲ ساعت


دستور تهیه

  • مرغ را بشویید و به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آب روی حرارت بگذارید تا آب پز شود.
  • وقتی مرغ پخت آن را به صورت ریش ریش در آورید.
  • گردو‌ها را با دست خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورد. اندازه‌ی گردو به سلیقه‌ی خودتان بستگی دارد. اندازه‌ی متوسط خوب است.
  • پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید سپس گردو‌های خرد شده و بعد مرغ‌های ریش شده را به آن اضافه کنید.
  • پس از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید.
  • برنج را آب کش کنید و هنگام دم کردن برنج مواد آماده شده را لابه لای برنج بریزید. (می‌توانید برنج را به صورت سفید و بدون مواد دم کنید وقتی دم کشید، برنج را در دیس بکشید و مواد را روی آن بریزید).
  • زرشک را با کمی شکر و نمک تفت دهید و با زعفران مخلوط کنید و کمی برنج با آن مخلوط کنید و روی برنج را تزئین کنید.

گردو پلو خوشمزه‌ی شما آماده شد … نوش جان …

طرز تهیه گردو پلو خوشمزه

 

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن گردو پلو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان سیرافی ها از طریق بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا